Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom anyukajanak illene vennem ajandekot szuletesnapjara?
Elore is elnezest, amiert nincsen ekezetem!
Baratom anyukajanak jovo heten lesz a szuletesnapja. Egy honapja jarunk, de mar sokszor voltam naluk es ismerem az anyukajat is. Illene neki valamit vinnem es ha igen, mit?
Koszonom!
Ha sütsz neki egy muffint és beleraksz egy gyertyát, az ideális. 1hónap után több nem kell.
(ha nem tudsz sütni,megteszi 1 csoki is)
Igaza van apukádnak, egy kisebb virág szerintem a legideálisabb, vagy egy kis csokor vágott virágot.
Habár a csoki is jó, de a virág mindig szuper.
De csak akkor ha éppen a születésnapján mész hozzájuk, vagy partit adnak.
Az illemkönyv szerint csak akkor kell megköszönteni ilyen alkalmakkor a szülőket is, ha már eljegyezted a lányt. Tehát egy hónapos kapcsolat után nem.
Attól még biztos örülne az ilyen kis figyelmességnek, szóval egy szál virágot adhatsz neki.
szerintem 3szál piros tulipán, vagy 1 szál egyéb virág illene. de ne költs rá sokat, mert az meg cikin fog kijönni, mert még csak 1 honapja vagytok együtt.
de biztos örülni fog a virágnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!