Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom és én több, mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom és én több, mint fél éve járunk. Össze szeretnénk költözni. Jó ötletnek tartjátok?

Figyelt kérdés
Már több, mint fél éve járunk és hát mivel 200 km választ el egymástól elég rossz, hogy nem tudunk, csak hétvégente találkozni. :( Ezért gondoltuk azt, hogy én költözök hozzá, de őszre munkát kell találnom. Egyébként 18 éves vagyok, és ebben az évben érettségizek, szóval a költözés rögtön utána lenne esedékes, hogy meg van az érettségi bizim. De anyukája múltkor felvetette, hogy fél, hogy nem fogok fizetni és ingyenélősködök náluk, holott nem vagyok ilyen. :O :( Rosszul esett és egyből megingott a kedvem is költözzek e vagy sem. :/ Nem akarom, hogy az anyukája azt higyje rólam, hogy ilyen szinten rájuk akarok akaszkodni. :( Mert ez nem így van. Egyébként barátom már rendezgeti a szekrényt, ami az enyém lesz. És már teljesen beleestünk a szervezési lázba és én tényleg szeretnék odaköltözni, mert más megoldás nincs hogy együtt lehessek vele. Ti is ezt tennétek? Egyébként ő nagyon romantikus fiú, és minden jóval ellát, ha nála vagyok. Szóval nem kétséges, hogy szeret és komolyan gondolja a kapcsolatot, mint ahogy én. :) Csak a szülőktől félek, de az én anyukám már belement és támogat. Az ő anyukája viszont azt hiszi, hogy anya küld el engem otthonról. Elég frusztráló. :S
2009. márc. 12. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
te tudod mennyire erős a kapcsolatotok, bár én ilyen anyós esetében párszor átgondolnám még.valószínű később mással fog bántani.
2009. márc. 12. 19:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Próba cseresznye, az ember lakva ismeri meg igazán a másikat, de nem minden mindig fenékig tejfel... erre azért számítaotok kell majd! szerintem próbáljátok meg! de addig még úgyis van idő...
2009. márc. 12. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

En "anyosekhoz" biztosan nem mennek lakni, amig meg valahol akarhol mashol tudnek lakni.

Itt tobb bukkanot is latok, elnezest ha rosszul, de azert megosztanam Veled.

Kicsit fiatalnak talallak ahhoz, hogy fel ev utan osszekoltozzetek, talan arra meglesz az egy ev, de nem is az a lenyeg. Valoban elakarod kotelezni magadat? akarsz tovabbtanulni, vagy dolgozol? Ha nem dolgozol eleg nehez lesz ugy rendezni a szamlat, hogy az anyos, aposnak tetszedjen...ezen kivul szerinem ebben a korban, foleg ha eddig ritkan talalkoztatok keves ahhoz, hogy ilyen komoly dontest hozzatok. En masfel eve vagyok a parommal, es semmi penzert nem koltoznek naluk, esetleg ha egy varosba mennek vele egyetemre, akkor kozos alberletbe max. Amugy ne erts felre, nem akarlak lebeszelni rola, csak gondold at Te magad, hogy mivel is fog jarni ez az egesz. Aztan nehogy visszahalld, hogy kihasznaltad "anyuka pici fiat"-mert a leirtakbol ez kovetkezik szerintem.

No en sok sikert kivanok, es az erettsegihez is, en is iden erettsegizek:)

2009. márc. 12. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Elhiszem!:S Szerintem fél év után ez még korai, főleg h még te is csak 18 vagy.Igaz én még nem voltam ugy igazábol szerelmes, szóval nem tudom milyen, de én a tesómékból indulok ki, ők már 5 éve együtt vannak, legtöbbször ők is csak hétvégén látták egymást és még nem gondolkodtam ilyenen h összeköltöznek.Én amugy is ilyen vagyok h elöbb jol meggondolom a dolgokat, h mi lesz később.... és csak utána cselekszek

Sztem még lesz több bántás az anyukája részéröl, ami lehet még rosszabbul fog esni

nem sokat segitettem!:)csak elmondtam a véleményem

de azért sok sikert!:)

2009. márc. 12. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen munkát keresni? egyetem/főiskola semmi? o.O

lehet valóban azért fél az anyukája h nem találsz munkát/nem tanulsz tovább. de ugye nem azért nem mégy egyetemre, mert úgy nem lakhatnál együtt a sráccal (mert dolgoznod kell ezért)? ha igen akkor gondold végig.. manapság diploma nélkül nem lehet túl nagy biztonsággal állást találni (jó, azzal se mindig...xD).

ha pedig egyáltalán nem is akarsz tovább tanulni, és nagyon elkötelezted magad, javaslom ülj le az anyukájával és négyszemközt beszéljetek ki egy tervet, h mégis mennyivel szállj be a közös költségedbe esetleg te vedd a kaját vagy fizesd valamelyik számlát. így korrekt :) nem hiszem h az anyukája rosszindulatból mondta volna ezt, de nehéz időket élünk manapság és nyilván nem veti a barátodékat annyira fel a pénz h plusz egy embert eltarthassanak. de ha megnyugtatod az anyukáját és megbeszélitek a menetet, akkor valószínű nem lesz kifogása :D

2009. márc. 12. 19:33
 6/11 A kérdező kommentje:

Jah igen, az lemaradt az írásomból, hogy tovább is tanulok. Vagyis az az igazság, hogy mivel ő egy évvel fiatalabb nálam, együtt megyünk Pestre továbbtanulni. (idegenvezetősködni szeretnék, vagy szállodában dolgozni) Mert ő vendéglátós és én idenegforgalommal szeretnék foglalkozni, van egy suli ami szóba is jöhet, mert idegenforgalmi és vendéglátós. :)

Hát igen meg lettek beszélve a költségek, ennek ellenére is azt hiszi, nem fogok fizetni (anyukám azt mondta támogat)

Mi elég komolyak vagyunk, és mivel anyukája mondhatni alkoholista, ezért hamar bele kellett tanulnia a nagybetűs életbe, szóval nem egy 17 éves kamaszfiú... főz mos takarít. :)

2009. márc. 12. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:

Nézd ez tényleg nem egyszerű mutatvány.

Amit én tudok:

Egy alkoholista anyóshoz és egy nem tudom milyen apóshoz biztos, hogy nem költöznék. Tuti hogy nem. A szerelem az szerelem a valós élet meg teljesen más. 2 hónap alatt lenne vége a kapcsolatotoknak. A srác felől nincs kétségem, mert írod hogy szeret, de az anyós részéről meg annyi a véleményem, hogy az emberi aljasság határtalan.

Ha közös albérletről lenne szó bármikor azt mondanám, próbáljátok ki. Még jó is kisülhet belőle. Miért ne próbálnátok meg? Én a feleségemmel 2 hét után költöztem össze, ennek 5 éve volt.

Viszont: Dolgoztál már suli mellett? Ha igen akkor vedd úgy hogy nem szóltam.

Ha nem akkor:

Én a főiskola utolsó 3 félévét levelezőn nyomtam meló mellett... Vér csorgott homlokomon izzadtság helyett... Csak úgy mondom... Nem volt egyszerű mutatvány. Pedig nappalin mindig hoztam a 3,5 átlagot minimum.

Ha nem muszáj ebben ne kényszerítsd bele magad. Ha mégis, én akkor én akkor is a közös albérletet javaslom! Akár még úgyis, hogy vannak veletek még 2-en a költségek miatt.

És mégegy: Hogy anyukád támogat, az nagyon becsülendő! És ha tényleg így van, mi lenne, ha ő beszélne a párod anyjával? Hátha két anya jobban megérti egymást?

25/f

2009. márc. 12. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
vagy ha jövőre úgyis pestre mentek mindketten, akkor talán érdemes kibírni ezt az egy évet tudván h utána úgyis összeköltözhettek :) tudom h nagyon nehéz én pesten tanulok, a barátom otthon nyíregyházán :(:( elég messze van de megoldjuk. tudja h neki be kell fejeznie a gimit h jöhessen ő is ide én meg nem hagyhatom itt az egyetemet. tarts ki meglátod milyen jó lesz ha végre ketten élhettek együtt, alkoholista, bosszantó anyós nélkül!
2009. márc. 12. 21:00
 9/11 anonim ***** válasza:
76%

18 éve vagy..

6 hónapja jártok..

Fiatal vagy még(szinte gyerek)

Fiatal a kapcsolat is(itt még rózsaszin minden)

Minek összeköltözni?90%hogy sírás lesz a vége!!!

Költözz vel 2 év múlva össze.

Ha addig együtt lesztek-akkor már megéri!

Hidd el!

2009. márc. 12. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt azert eleg lazan leirtad, hogy alkoholista az anyukaja, ja!!!! Hat en 100%, hogy nem koltoznek oda hozzajuk. Ha mar most ilyeneket mond, hogy eloskodni fogsz naluk, es raadasul meg iszik is a "mama" nem leszel boldog ott! Miert nem koltozik a baratod oda hozzatok?

Ez igy nem lesz jo, sajna. De, majd meglatod te is!

2009. márc. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!