Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom és én több, mint fél éve járunk. Össze szeretnénk költözni. Jó ötletnek tartjátok?
Figyelt kérdés
Már több, mint fél éve járunk és hát mivel 200 km választ el egymástól elég rossz, hogy nem tudunk, csak hétvégente találkozni. :( Ezért gondoltuk azt, hogy én költözök hozzá, de őszre munkát kell találnom. Egyébként 18 éves vagyok, és ebben az évben érettségizek, szóval a költözés rögtön utána lenne esedékes, hogy meg van az érettségi bizim. De anyukája múltkor felvetette, hogy fél, hogy nem fogok fizetni és ingyenélősködök náluk, holott nem vagyok ilyen. :O :( Rosszul esett és egyből megingott a kedvem is költözzek e vagy sem. :/ Nem akarom, hogy az anyukája azt higyje rólam, hogy ilyen szinten rájuk akarok akaszkodni. :( Mert ez nem így van. Egyébként barátom már rendezgeti a szekrényt, ami az enyém lesz. És már teljesen beleestünk a szervezési lázba és én tényleg szeretnék odaköltözni, mert más megoldás nincs hogy együtt lehessek vele. Ti is ezt tennétek? Egyébként ő nagyon romantikus fiú, és minden jóval ellát, ha nála vagyok. Szóval nem kétséges, hogy szeret és komolyan gondolja a kapcsolatot, mint ahogy én. :) Csak a szülőktől félek, de az én anyukám már belement és támogat. Az ő anyukája viszont azt hiszi, hogy anya küld el engem otthonról. Elég frusztráló. :S2009. márc. 12. 19:21
11/11 anonim válasza:
hat igen....mar tobben mondtak de a helyedben nagyon megondoltan az en baratnom is igy volt vele rendes stb...aztan az anyos bekavart!valas lett a vege...de proba szerencse ha nem messz bele akkor sohasem tudhatod meg lehet hogy elfogadna teged csak jobban meg kellene ismerjen! sok szerncset!!!!!!! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!