Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a férjem viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a férjem viselkedéséből képtelen változtatni más is van így x év együttélés után?

Figyelt kérdés
Teljesen elkényelmesedett nem vesz engem komolyan sem amire megkérem nem figyel már rám állandóan amikor haza jön csak a telefonját nyomkodja ha meg kérdőre vonom azt mondja ő fáradt nem hagyom pihenni a családjára mindig fáradt,de órákig nyomni a telefont arra bezzeg nem.Ha megkérem a hétvégén valamire órákba telik,amíg megcsinálja vagy megcsinalom inkább én ha már nem bírok várni(pl vidd ki a szemetet vagy hasonló) semmi kedvesség nincs benne sem romantika az intimitás is nagyon lapos lett hetente két alkalom azt is csak ha én kezdeményezek.Egy kedves szó ölelés semmit se kapok,de még a gyerek sem soha nem jön velünk se játszótérre vagy sétálni.Sokszor próbáltam már vele beszélni,de soha nem vesz komolyan érzem,hogy elfog engem veszíteni,de nem akarok elválni a gyerekek miatt.

ma 10:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Magmondom, mit tennék: nem szexelnék vele, ha próbálkozik, közölném, hogy én is fáradt vagyok, mert minden az én dolgom, mellesleg nem is igazán teszi oda magát mostanában, így meg nekem nem olyan jó. Nem főznék neki, nem mosnám ki a ruháit, nem tenném a mosogatóba a tányérjait, azt főzném, amit a gyerekek és én szeretünk, leszarnám az igényeit. Ha ettől sem kap észbe, akkor off.
ma 10:55
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem akarsz elválni, akkor tűrj tovább.Csendben. A helyzetedre nincsen megoldás.
ma 10:58
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
#1 Majd szexel vele más, aggódj! XD
ma 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Az ilyen nők, akik egyfajta jutalomfalatként használják a szexet, gusztustalanok, náluk még a prostik is különbek szerintem.
ma 11:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
3: hát ezért a pasiért nagy kár lenne 🤣🤣 ja, nem 🤣
ma 11:21
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
4: elkerülte a figyelmedet, hogy a feleségnek nem is jó a szex? Minek csinálja, ha nincs benne öröme, mert a pasika nem is törekszik rá, hogy legyen?
ma 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
50%

Heti ket szex nem ritka.

Plane gyerek mellett.

Az sem mindegy, mire hogyan kered meg.

ma 11:22
 8/13 anonim ***** válasza:
#6 Én az első válaszolónak szántam a mondókámat, nem a kérdezőnek.
ma 11:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Én voltam az első válaszoló, és a kérdező helyzetére vonatkozóan írtam, amit írtam. Nem szexelnék vele, mert nekem nem jó, és mert totál lemerülve a francnak sincs kedve.
ma 11:29
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

Nem fogsz elválni, oké. Az a helyzet, hogy ezt a férjed is tudja, pont azért engedi meg magának ezt a viselkedést. Kaja van, szex van, tiszta gatya van, a kisujját nem kell mozdítania semmiért, oké a folyamatos rikácsolásodat el kell tűrnie, de azt láthatóan már jól ki tudja zárni.

Nem fog változni, mert nincs oka rá, hogy változzon. Téged nem szeret, nem tisztel, így esze ágában sincs azért erőfeszítést tennie, hogy neked jobb legyen.

ma 11:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!