Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a férjem viselkedéséből képtelen változtatni más is van így x év együttélés után?
Figyelt kérdés
Teljesen elkényelmesedett nem vesz engem komolyan sem amire megkérem nem figyel már rám állandóan amikor haza jön csak a telefonját nyomkodja ha meg kérdőre vonom azt mondja ő fáradt nem hagyom pihenni a családjára mindig fáradt,de órákig nyomni a telefont arra bezzeg nem.Ha megkérem a hétvégén valamire órákba telik,amíg megcsinálja vagy megcsinalom inkább én ha már nem bírok várni(pl vidd ki a szemetet vagy hasonló) semmi kedvesség nincs benne sem romantika az intimitás is nagyon lapos lett hetente két alkalom azt is csak ha én kezdeményezek.Egy kedves szó ölelés semmit se kapok,de még a gyerek sem soha nem jön velünk se játszótérre vagy sétálni.Sokszor próbáltam már vele beszélni,de soha nem vesz komolyan érzem,hogy elfog engem veszíteni,de nem akarok elválni a gyerekek miatt.ma 10:52
11/13 anonim válasza:
El fog vesziteni? Ha nem válsz el, nem fog elveszíteni. Neki nem te kellesz mint személy, hanem mint cseléd. Érzelmileg pont leszarja, hogy mi van veled. Szóval ha vele maradsz, csak te szívsz, ő nem, ő így mindent megkap, amit akar.
12/13 anonim válasza:
De mi az, hogy nem akarsz elválni a gyerekek miatt? Miért, mi baja lesz a gyerekeknek, ha elváltok? Nem kell rájuk fogni, hogy te elvagy a langyos fosban, és inkább vagy lábtörlő, mint hogy kilépj a komfortzónádból.
13/13 anonim válasza:
A nemtörődöm férj és a sárkány feleség a legjobb kombináció ever.
De még jobb, ha nincs. Váljatok el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!