Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi egyèjszakàs kaland után nem mondott olyasmit, hogy megismètelhetnènk, de keresett (írásban) akkor vajon megakarja ismételni, vagy nem?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy talàn én meg kicsit tartózkodó voltam màsnap...
Köszi előre is.
2022. márc. 16. 23:27
1/11 anonim válasza:
😅 Már nem kell megjátszani a szende szűzet.
2/11 anonim válasza:
Nem mindegy miért keresett? Azt akarta tudni köv. pénteken is ráérsz, vagy csak annyit írt, nem maradt-e az öngyújtója nálad véletlen?
3/11 anonim válasza:
A szexkapcsolatoknak a kölcsönösség a lényege. Ha te akarsz következőt, hívd.
4/11 A kérdező kommentje:
Első, kèpzeld: elèg sokáig megjàtszottam, úgyhogy màr szerintem sem kell...
2022. márc. 16. 23:42
5/11 A kérdező kommentje:
Beszélgetést próbàlt folytatni, mmint kicsit "bàjcsevelynek" èreztem, pedig èn inkább arról szerettem volna beszélni, ami kettőnk között történt.
2022. márc. 16. 23:43
6/11 A kérdező kommentje:
*meg akarja ismètelni* -bocsi a helyesírási hibàèrt.
2022. márc. 16. 23:47
7/11 anonim válasza:
Gondolom keresni fog, ha újra akarja.
8/11 anonim válasza:
Ő nem akarja, de velem ismételhetsz.
9/11 A kérdező kommentje:
Ja, csak te nem ő vagy...
2022. márc. 17. 01:19
10/11 anonim válasza:
Mindenki sebezhető az első szex után, főleg ha tényleg nem volt teljes összhang. A pasik ilyenkor nem is azon szoktak agyalni, hogy nekik milyen élmény volt, hanem hogy ők vajon milyen élményt okoztak neked? Leégni nem szeretnek. Én dobtam már pasit első szex után. Nem azért, mert annyira amatőr volt, pedig az volt, hanem mert semmi más nem érdekelte, csak hogy ő hány pontosat nyújtott szerintem. Hogy nekem végső soron nagyon is jó élmény volt a bénázások ellenére, azt meg se hallotta. Csak saját magával volt elfoglalva, hogy szerintem hány perc volt stb...Amikor mondtam, hogy nekem nagyon jó volt, meglepődött és leminősítette az egészet. Én meg úgy voltam vele, ha neki ilyen rossz élmény volt velem a szex, akkor ne erőltessük. Amúgy tényleg hiányzott valami köztünk, ami kellett volna a ruhaletépős szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!