Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kaland kialakítása érdekében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaland kialakítása érdekében komoly személyiségnek kell tűnni vagy lazának?

Figyelt kérdés

Adott mondjuk egy olyan élethelyzet, hogy valaki nem akar komoly párkapcsolatot, de a testi vágyak azért csak hajtják előre. Persze szerintem is a legfontosabb, hogy önazonos legyen valaki, de abban azért lehetnek különbségek, hogy milyen hangulat teremtődik meg az ismerkedés alatt, mennyire komoly és megbízhatónak mutatod magad vagy pedig inkább a humoros, vidámabb, könnyedebb oldaladat tolod előtérbe.

Komoly kapcsolat esetén persze rászánható elég idő, hogy mindkettő kibontakozhasson, de ha inkább csak a testiség a cél, akkor át lehet ugrani az első részt?

2022. febr. 15. 14:01
 1/6 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem magadat kell adni és az elején kommunikálni, hogy pontosan mit akarsz, mert akkor később nincs félreértés.
2022. febr. 15. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

Férfiként általában az a nyerő, ha az illető laza, de azért elhinti, hogy talán komoly is lehet a dologból.

Nőként lényegtelen, úgyis lesz jelentkező.

2022. febr. 15. 14:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Jó, de a kommunikáció is gondolom indirekt kell legyen valamilyen szinten. Vagyis nem mondod meg nyíltan, hogy csak egy új szexuális élmény érdekében ismerkedsz, hanem valahogy becsomagolod. Itt jön a kérdés, hogy ezt gondolom laza stílusban célszerűbb megtenni.

2022. febr. 15. 14:16
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Érdekesen közelíted meg a kalandot. Nem kell ennyire ráfeszülni, ezek jönnek maguktól organikusan.
2022. febr. 15. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
94%
Őszintének
2022. febr. 15. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ… én nőként, amikor szerető voltam, ugyanúgy a tartalmas kapcsolatra vágytam és meg is kaptam. Tehát a szex mellett mély beszélgetések, figyelmesség is. Egy nő ritkán vágyik csak szexre. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy egy szeretői viszony párkapcsolat lenne.
2022. febr. 18. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!