Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, összejönnétek komoly kapcsolatra egy agyonplasztikázott nővel, akinek viszont elbűvölő a személyisége?
Nem.
Nálam a jó személyiség egyik eleme az egészséges énkép, és önértékelés, ebbe pedig a szétműtött test nem fér bele (már ha jól értem, akkor nem egy autóbaleset miatt plasztikázták agyon).
Egyébként az ilyen pszichés problémák nagyon ritkán oldódnak meg a műtétekkel (az új kinézettel ugyanúgy nem lesz elégedett, így aztán jön a mindig még egy kicsit, még egy kicsit).
Egy kedves, helyes lányt szeretnék, aki elfogadja magát NEM tökéletesnek, és elfogad engem is annak.
"Nem vagyok felszínes" --- nem, a szó amit keresel a fantáziátlan, és figyelmetlen.
A legelemibb sztereotípiát tolod, amit csak el lehet képzelni a szituációban ("nyem vagyok felszíííínes"), abba bele sem gondolsz, hogy a nem felszínességed egy ilyen komoly pszichológiai problémánál, mint a testképzavarból fakadó műtétek tipikusan nem az az eset, hogy jól érzi magát a bőrében...
Az ilyen emberek lepődnek meg amikor valamelyik családtagjuk a végén öngyilkos lesz, hogy "de nem is láttam rajta semmit". Ember ezek a műtétek szerinted azért vannak, mert boldog, és elégedett magával?
Nevetséges vagy, ennyire ne legyen már hiányod.
Nnomost, én azon a véleményen vagyok, hogy egy ember külseje és belseje alapvetően egyforma - vagy idővel a kiegyenlítődés felé halad.
Tehát egy szétplasztikázott nőnek vagy már komoly defektje van, vagy folyamatosan komolyodó.
Szóval én elhiszem, hogy remekül meg tudja játszani a normálist, de hogy valóban az-e, azt NEM. (Inkább lennék azon a véleményen, hogy belülről is csak megcsinálja magát, és pont olyan messze van a saját lelkétől, mint a teste az eredetitől.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!