Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta egy csaj, hogy azért vagyok taszitó, mert jófej vagyok, és nem vagyok bunkó, ez komoly?
Kamu kérdés.
Amennyiben nem az, akkor nem értem, miért zárná ki a jófejség a tahóságot? Amúgy a legjobb, ha úgy nézel ki és úgy viselkedsz, mint aki telibesz*r mindent és mindenkit, látszik rajtad, hogy ha kell akkor odabasz*l simán, viszont ha megismernek akkor az elvártaknak gyökeresen az ellentétét kapják belőled. Lehet ezért van mindig barátnőm ? :(
Egy nő alapján ítéled meg az egész női nemet?
Gratulálok.
Akkor menj oda anyádhoz, és beszélj vele arról, hogy tudott ilyen szemétnek gyereket szülni, mint az apád. Tudom, hogy hihetetlen, de ő is nő.
Én meg most akkor könyveljem el, hogy minden pasi csak vinnyogni tud, meg a gyakorin sír 0-24, hogy azért nem kell senkinek, mert túl rendes?
Pofon egyszerű: ha a nőknek tényleg az ilyen ostoba bunkók kellenének, már lenne csajod.
Gondolom nem az volt a csaj problémája, hogy nem verted szájba köszönés helyett, akárhogy is vered itt a nyálad.
Hazug vagy. És azt hiszed, azért nincs nőd, mert jófej vagy.
Azért mekkora pofa kell ehhez már. Ezek a selejtek mind azt hiszik, azért nem kellenek a nőknek, mert túl jók. Komolyan mondom, csak egy férfi lehet ennyire beképzelt szar, hogy azt hiszi, a legrosszabb dolog benne egy jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!