Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta egy csaj, hogy azért vagyok taszitó, mert jófej vagyok, és nem vagyok bunkó, ez komoly?

Figyelt kérdés
Komolyan a nők már nem is csinálnak belőle titkot sem, hogy nekik a szemét férfiak kellenek?

2017. febr. 11. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

A jófejség nem taszító. Persze lehet, hogy aki az egyiknek jófej, a másiknak idétlen stb.

Egyébként nem kell a bunkóság. De picsogás se kell.

2017. febr. 11. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Osztjátok itt a kérdezőt, hogy ilyen nincs, meg kamu az egész. Akkor egy megtörtént dolog: A feleségem elkezdett kavarni ilyen alfa stílusú fiatal sráccal. Megtudtam, beszélni akartam a gyerekkel. Játszotta az eszét, aztán seggreült. Megtudta a válófélben levő feleségem, hogy a kis alfahímje nem is olyan kemény, azóta a könyörgését hallgathatom, hogy bocsássak meg, adjak még egy esélyt, csak engem szeret, meg hasonlók. Vannak ilyen nők sajnos. Most már azt mondom nem szabad az ilyenekkel foglalkozni. Megdugni, és dobni. Kész. Ugyis az alfahímet keresik, és melletted is keresni fogják...
2017. febr. 11. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:
41%
A kérdés tuti, hogy nem kamu emberek, én is kaptam már meg, hogy túl jó vagyok. Ez tényleg létező "probléma".
2017. febr. 12. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A túl jót úgy értik a butább nők, akik nem mernek egyenesen beszélni, hogy életképtelen vagy, nem mersz kiállni magadért.

Ha ezt hallod, akkor tarts önvizsgálatot. Buta vagy nem buta, attól még lehet, hogy igaza van.

Ha arra jutsz, hogy igaza van, akkor változtass, és köszönd meg legalább magadban, hogy segített.

Lehet, hogy nincs igaza. Nekem is mondta ezt már nő, pedig egyedül élek, felépítettem egy vállalkozást, évek óta többszörösét keresem az átlagnak, jól érzem maga. Ha arra jutsz, hogy a nő hülyeséget beszélt, akkor meg örülj, hogy megszabadultál egy buta nőtől.

2017. febr. 12. 02:24
 15/16 anonim ***** válasza:

A nőknek az őszinteségre van szükségük és arra, hogy a férfi magabiztos legyen, akinek tartása, kiállása van. Ez nem bunkóság, bár sokszor úgy csapódhat le, ha valaki nem kertel sokat a dolgokkal.

Magam is azt mondom, hogy inkább legyen "nyers" és mondja ki a dolgokat, mint udvariaskodjon, nyalizzon, negédeskedjen.

2017. febr. 12. 21:17
 16/16 anonim ***** válasza:
a túl jó vagy kifejezés azt jelenti, hogy nem tetszel neki sem külsőre sem belsőre. mindkét nem használja, ha le akarja rázni a másikat sértődés nélkül. azt jelenti, hogy nem vonzod szexuálisan. ennyi
2017. febr. 28. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!