Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondta egy csaj, hogy azért vagyok taszitó, mert jófej vagyok, és nem vagyok bunkó, ez komoly?
A jófejség nem taszító. Persze lehet, hogy aki az egyiknek jófej, a másiknak idétlen stb.
Egyébként nem kell a bunkóság. De picsogás se kell.
A túl jót úgy értik a butább nők, akik nem mernek egyenesen beszélni, hogy életképtelen vagy, nem mersz kiállni magadért.
Ha ezt hallod, akkor tarts önvizsgálatot. Buta vagy nem buta, attól még lehet, hogy igaza van.
Ha arra jutsz, hogy igaza van, akkor változtass, és köszönd meg legalább magadban, hogy segített.
Lehet, hogy nincs igaza. Nekem is mondta ezt már nő, pedig egyedül élek, felépítettem egy vállalkozást, évek óta többszörösét keresem az átlagnak, jól érzem maga. Ha arra jutsz, hogy a nő hülyeséget beszélt, akkor meg örülj, hogy megszabadultál egy buta nőtől.
A nőknek az őszinteségre van szükségük és arra, hogy a férfi magabiztos legyen, akinek tartása, kiállása van. Ez nem bunkóság, bár sokszor úgy csapódhat le, ha valaki nem kertel sokat a dolgokkal.
Magam is azt mondom, hogy inkább legyen "nyers" és mondja ki a dolgokat, mint udvariaskodjon, nyalizzon, negédeskedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!