Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, el tudnátok képzelni komoly kapcsolatot gogo-táncosnővel vagy sztriptíztáncosnővel?
Én szerintem el tudnám fogadni.
Ha már az elején elmondja akkor nincs gond de ha titkolózik az gáz.
Magát a táncot el tudnám fogadni nehezen, a komolyabb bevételt jelentő határterületeit (a szexuális szolgáltatásokra gondolok, ha ilyet bevállal a leányzó) nem.
Egyébként sem egy nyugdíjkorhatárig űzhető munka szerintem, szóval az jó pont ha közben tervez előre, látja hogy egyszer majd abba kell hagynia és valami mással foglalkozni.
Én nem tudnám tolerálni hosszú távon.
Tudni hogy naponta több tucat férfi csorgatja rá a nyálát, ő meg ott tekereg.
Persze, rendben hogy nem élvezetből teszi, de akkor is zavarna.
Nem rossz dolog ez szerintem.
Nem tudom meddig bírnám, hogy mások állandóan legeltetik a szemüket rajta, de szerintem nincs ezzel gond, reméljük, hogy nem megy félre.
Környezet mit szólna hozzá, az megint egy megválaszolhatatlan kérdés, az is sokat számít manapság.
Inkább egy kicsit veszélyesnek tartom, sok a szociopata, szeretnek férfiak ilyen nőkkel kacérkodni, erőszakoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!