Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van hogy manapság egyetlen olyan férfit se lehet találni aki nem csak megfektetni akar hanem érdekli a személyiséget? Miért van az hogy a társkeresőkön mind azt írja komoly kapcsolatot keresek, L/25
5 órával ezelőtti kérdésben a keresett válaszod:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
"Jó lelkű srác, okos, jó szakmája van, helyes az arca." De nem kell, mert nem férfias.
Ha nem találsz komoly kapcsolatot, valószínű nem a 4 milliárd férfivel van a baj....
Illetve valószínű azért nem látják meg a belső értékeidet, mert olyan nincs.
"sok lány" meg talált komoly kapcsolatot, neked valamiért nem sikerül.
Mert azoknak akikre te pályázol (jóképű, gazdag, férfias, magas) nincs szüksége komoly kapcsolatra. Majd akkor keres valakit HA Ő úgy gondolja.
Lefogadom mindezek mellett a barátzónád tele van rendesen.
Korodbeli vagyok férfi. Én mindig is komoly kapcsolatot akartam. Érdekes hogy a nők engem nem nagyon vesznek észre. Miért van az, hogy mindig ilyen kérdésekkel futok össze, de a valóság meg teljesen mást mutat? A valóságban a nők meg játszadoznak meg hülye teszteket csinálnak, és ha egy paraméter nem stimmel akkor jön a másik, eddig még nem nagyon találkoztam olyannal aki tényleg a személyiségemre lett volna kíváncsi (azt persze, hogy milyen autóm van, mivel foglalkozom annál inkább). Én is egy ilyen lánnyal szeretnék megismerkedni, de itt én már nem is merek senkire sem ráírni ... Nyilván a jó sok hülye már elvette a nők kedvét az ismerkedéstől.
Társkeresőn fent vagyok meg a tinderen hát inkább hagyjuk is ami ott megy ez egyszerűen borzasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!