Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen, Badoon, amikor beközli egy lány, hogy ő komoly kapcsolatot keres, akkor csak le akar koptatni?
Hányan írták vissza hogy komoly kapcsolatot keresnek?
Szerintem a lányok többsége azt keres, nem sok olyannal találkoztam aki csak egyéjszakásat akar, arra mindig van egy ismerős, nem kell a tinder.
Nem feltétlenül, lehet, hogy tényleg komolyat keres. Aztán idővel eldől, hogy mégsem...
Ilyenkor simán mondj annyit, hogy te is azt keresel, csak nehéz megfelelő lányt találni, de nyitott vagy a dologra. Aztán így már fűzheted is az illetőt szexre... Az őszintét felesleges játszanod. Ne gondold azt, hogy ők beközlik, hogyha egy kigyúrt, helyes srác lennél, akkor fél perc múlva önként ugranának az ágyadba. Szóval, ha ők nem őszinték, te miért lennél az?
#7: Én nem pontoztam le, de szerintem mindkét eset játszik. Ismerek jó pár olyan lányt, akik tinderen keresnek szexre srácokat, mert lényegében úgy választhatnak, mint egy katalógusból és ott az újdonság varázsa is.
De hát, ez a gyk. Itt mindenki lepontoz szinte mindent, ami nem illik a saját dogmatikusan zárt világába.
Kérdező❗️Mégis mi fognà meg őket❓
Hogy megdugnàd❓Szerinted ez mire elèg❓Hogy leírod hogy ürítenél. Tök mindegy hogy írod le attól még ugyanúgy ingyen krvát keresel. Ebben mi a vonzó szerinted egy nőnek❓
Ha elhívtad ide oda és komolyabb erőfeszítèst tettèl Hogy megismerd akkor nem szóltam. 🤷🏽♀️
A komolyabb erőfeszítès nem azt jelenti hogy óràkon àt a szexuàlis szokásairól faggatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!