Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen, Badoon, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen, Badoon, amikor beközli egy lány, hogy ő komoly kapcsolatot keres, akkor csak le akar koptatni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hiszem el, hogy senki sem kapható semmire, ami kimerülne a szexben. Nem értem, hogy miért vagyok ennyire sikertelen. Talán ennyire szarul néznék ki? 23 éves srác vagyok. Nyilván nem úgy vezetem fel, hogy dugjunk, és küldök egy rakás farokképet, hanem később próbálok puhatolózni, de felesleges.

2019. dec. 20. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
91%
A 11-es hozzászóló szerintem mindent elmondott ami lényeges. :D
2019. dec. 22. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

190cm magas, izmos férfi vagyok, házaim, autók, cégek vannak mögöttem, de kvát nem szédítek, alapszabály.

"szexre azt kapható meg akit csak akarok"

Engem nem. Ez a fajta (én vagyok az atyaúristen) hozzáállás iszonyatmód taszít. Szerinted 30-40ért nem kaphatom meg bármelyik hozzád hasonlót? Egyszerűbb 30at keresni, mint egy "én vagyok az atyaúristen" embert elviselni, aki egy idő után még követelőzni is fog, mert egy ösztönlény feminista beképzelt állat. Szexkapcsolat=bujtatott k.., tök mind1 hogy nevezzük. A nőnek a szerénysége, a tartása ami becsülendő. Ez az "én szrtam a spanyol viaszt", de egyébként semmi mást nem tudok letenni az asztalra ez egy bizonyos életkorig csinálható, utána viszont nem kell megsajnálni az ilyeneket, mert a mentalitás nem fog változni. Ezekben az emberekben az "ember" mint lélek eltűnt, maradt az "én, a mindenható".

2020. márc. 8. 22:17
 13/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem volt abban semmi feminista, hogy a lány elismerte, hogy jól néz ki, és válogathat, akár az ő szintjénél jobb pasikkal is szexelhet. Ez így van. Adott egy nagyon jó pasi, ha épp unatkozik, és ráír egy szép csaj nyilván nem fogja elkergetni. Szóval nem mondott semmi butaságot a lány, csak az igazat.
2020. jún. 3. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!