Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akar használni, hülyíteni akar, vagy komoly szándékai vannak? Nem ismerem a személyiségét.
Kíváncsi, gondolom tetszel neki.
De azért ne éld bele magad.
Honnan tudjuk? Ennyiből max az orákulum látná.
De a kérdést sem igazán értem. A mai világban azért bőven van annyi beleszólása mindkét félnek egy kapcsolatba, hogy maguk terelgethessék a mederbe a dolgaikat. A hülyítéshez két fél kell, egy aki csinálja és egy aki hagyja. Csak úgy ahogy a komoly szándékok sem csak úgy érkeznek, azért tenni kell. El kell nyerni a másik kiemelt figyelmét azon túl, hogy mellettük léteznénk. Nem a kamaszkorban vagyunk...
Ha pedig arra irányul a kérdés, hogy mit ehet egy sima emőckében egy "lead".. hát azt hogy ő is ember... illetve van aki az efféle státuszkülönbségekre gerjed, míg másokat pont hidegen hagyja és csak egy csinyos nőt lát, aki valamilyen irányba megindította őt. Tényleg nem értem. Én, a 3 diplomámmal ne állhatnék szóba egy nálam sokkal fiatalabb, kevésbé tanult és alacsonyabb egzisztenciális háttérrel rendelkező nővel pusztán azért, mert ilyen olyna irányban megfog? Na de kérem... ez nem a középkor. és bohócnak is öreg vagyok már, hogy társadalmi konvenciókra adjak.
Mi a kérdés? Te tudtára adtad, hogy szingli vagy, de valamiért hezitál. Valószínűleg a munkahelyi környezet, vagy a felesége feszélyezi. Ha bejön neked, akkor olyan helyen kezdj beszélni vele, ahol mások nem látják, és meg derítsd ki ő szingli-e.
De a munkahelyi kapcsolatnak vannak veszélyei is, remélem ezzel tisztában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!