Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy fiú. Azt mondta nem akar komoly kapcsolatot de mégis vár a sz. Xel mert úgy érzi félek egy kicsit még tőle, ha nem akar komolyat miért vár mégis?
mert lehet ,addig mással szexel
és te vagy a "nasi"
semmi baj, csak találkozgassatok, nem kell mindjárt lefeküdni!
ismerjétek meg jobban egymást...várjatok a szexszel 2-3hónapot.
Nálam is minden randi azzal kezdődött, hogy csak beszélgettünk. Nem tervvel meg céllal találkoztunk, csak jól éreztük magunkat együtt.
Az, hogy nem akar komoly kapcsolatot, annak több oka lehet.
Nem akarok találgatásokba esni, de lehet ok pl. suli, nemrégen befejezett fájdalmas kapcsolat, csalódás, munka, bármi...
Ez még nem azt jelenti, hogy mindenkivel lefekszik, aki szembe jön, hisz' úgy sem akar komolyat...
Lehet hogy bejössz neki és nem akarja elsietni. Az ismerkedésnek megvannak a maga szépségei. A türelem, várni a másikra, célozgatni, tabukat döntögetni, kiismerni a másik lényét. Ez felemelő érzés. Nem azt jelenti, hogy szerelmes is lesz, de jó érzés..
A pasik eléggé egyszerűek. Szeretnek hódítani, bennük van a vadászösztön, még ha a lányok próbálják felmenteni alóla őket, akkor is, de aki 2 szótól szétteszi a lábát, az nem számít "ínyenc falatnak", csak egynek a sok közül.
Én tisztelem az ilyen férfiakat és nőket!
nem kell mást tenned, mint húzni az időt. Csalogasd, de mégis tarts távolságot! Játsz! :)
Ahogy egy korábbi válaszoló már írta, azt én is hasonlóképpen látom:
Mert hülye.
Igen, ebből már kezd egy komolyabb személyiségkép kirajzolódni belőle.
Ő egy hülye.
Úristen mennyire egyszerűek vagytok...
Lehülyézitek, mert ítélkeztek. Sok dolog állhat a háttérben.
Az emberek véleménye gyorsan változik. Várd meg mi sül ki belőle, de ne siettesd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!