Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriási hülyeséget csináltam a céges karácsonyi bulin?
Sziasztok! Először egy kis háttér infó.
Márciusban hozzánk költözött a megözvegyült anyósom. Másfél szobás panel lakásról van szó. Ő költözött a kisszobába, a kislányunk (5 éves) pedig jött hozzánk a hálószobába. Mondanom sem kell, hogy azóta nincs szex.
(nem volt más választásom, még mielőtt ezzel jönnétek)
Idén nyáron jött egy új kolegina a céghez, akivel elég jóba lettünk, általában az ebédlőben találkoztunk, de akkor még nem volt semmi extra. A szombati céges buliban rendesen össze is keveredtünk, nagyon kicsípte magát, a buli után nála közöttünk ki. Volt szex, kényeztetős előjátékkal, 4x mentünk el mindketten. Nekem leoffolta az agyam a kangörcs és az alkohol, eddig ilyenben nem volt részem. Most piszok módon lelkiismeret-furdalásom van. Alapból hűséges pasas vagyok, de marha régóta nem lettek a nemi vágyaim kielégítve, ezzel a nővel életem legjobb erotikus élménye volt.. Ma az ebédlőben tuti találkozunk, és már gyomoridegem van attól, hogy mi lesz. Többet akar-e és ha igen én mit mondok.
Aki járt már ilyen cipőben, össze meg már, hogy hogyan tovább!
43/F
Megértem a helyzetedet, de mit mondhatnék? Nem tudom, a nő akar-e folytatást, vagy csak egyszeri alkalom volt. Hogy te akarsz-e, azt csak te tudod. Mindenesetre az otthoni állapot törvényszerűen ide vezetett, ha nem vele, akkor megtörtént volna mással. Ha a helyzet nem változik, nem ez az epizód lesz, ami véget vet a házasságodnak.
N
"Volt szex, kényeztetős előjátékkal, 4x mentünk el mindketten. Nekem leoffolta az agyam a kangörcs és az alkohol, eddig ilyenben nem volt részem."
Nemcsak eddig, soha nem volt még részed ilyenben, csak álmodozol! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!