Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Véletlen,hogy Karácsony...

Véletlen,hogy Karácsony hülyesége, a lakásügynökség nem működik?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen feltételek után kb senki sem fogja nekik odaadni a lakását.Meg, gondolom a piaci ár alatt fizet érte a főváros a tulajdonosoknak.

Addig jó, ameddig nem kötelező "beszolgáltatni" az ingatlant.Bár, én kinézem belőlük,hogy spekulálnak ilyeneken.

Nekünk is van nemrég felújított, ingatlanunk Budapesten.A bérlés kapcsán minden hivatalosan,adózva, elrendezve egy ingatlaniroda által.

Viszont, a bérlők közül nekem kell választani és rámondani az igent vagy a nemet.

Erről a lakásügynökségről, nekem egyből az jutott az eszembe,hogy lesz pár szerencsétlen, naiv tulajdonos, aki szerződést köt az ügynökséggel, aztán majd kap egy 20 tagú "rászoruló" "szociális" családot, akik majd a parkettából tüzet gyújtanak a lakás közepére, a csempét leverik és eladják.

KB ilyeneket költöztetnének be.

máj. 4. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Annyi kijelenthető, hogy nem lesz osztatlan siker.

Hogy fog-e működni, arra meg várjunk fél-egy évet.

máj. 4. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Nem véletlen. Ez a kretén nem ért semmihez.
máj. 4. 11:46
 3/5 anonim ***** válasza:
41%
Karácsony Gergely azt csinálja amit a DK-ból jött tanácsadói mondanak neki. Ő csak egy toll.
máj. 4. 12:04
 4/5 anonim ***** válasza:
79%
#2 A Fidesz sokkal okosabb, törvènybe iktatta hogy illegàlis hajlèktalannak lenni 🤡
máj. 4. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
22%
4: Pontosabban nem sajátíthatja ki magának a közterület egy részét egy hajléktalan, hogy innentől az az övé, és ő ott lakik. Nagyon helyes, be lehet menni hajléktalanszállóra.
máj. 4. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!