Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óriási hülyeséget csináltam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriási hülyeséget csináltam a céges karácsonyi bulin?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először egy kis háttér infó.

Márciusban hozzánk költözött a megözvegyült anyósom. Másfél szobás panel lakásról van szó. Ő költözött a kisszobába, a kislányunk (5 éves) pedig jött hozzánk a hálószobába. Mondanom sem kell, hogy azóta nincs szex.

(nem volt más választásom, még mielőtt ezzel jönnétek)

Idén nyáron jött egy új kolegina a céghez, akivel elég jóba lettünk, általában az ebédlőben találkoztunk, de akkor még nem volt semmi extra. A szombati céges buliban rendesen össze is keveredtünk, nagyon kicsípte magát, a buli után nála közöttünk ki. Volt szex, kényeztetős előjátékkal, 4x mentünk el mindketten. Nekem leoffolta az agyam a kangörcs és az alkohol, eddig ilyenben nem volt részem. Most piszok módon lelkiismeret-furdalásom van. Alapból hűséges pasas vagyok, de marha régóta nem lettek a nemi vágyaim kielégítve, ezzel a nővel életem legjobb erotikus élménye volt.. Ma az ebédlőben tuti találkozunk, és már gyomoridegem van attól, hogy mi lesz. Többet akar-e és ha igen én mit mondok.

Aki járt már ilyen cipőben, össze meg már, hogy hogyan tovább!

43/F

dec. 16. 08:11
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

ezt honnan veszed?

dec. 16. 14:23
 22/28 anonim ***** válasza:
57%

Azt te tudod, hogy érzel-e iránta többet, vagy csak megflattyogtattad a kagylóhúsát.

Ha bejön és váltanál, azaz a feleségedet otthatgynád (az annyjával egyetemben :D ) és ez a nő annyira bejün, hogy új életet kezdenél, akkor meg kell mondani neki. Ha nemet mond, még mindig eldöntheted.

Ha a családod mellett tartasz ki, akkor egy ilyen félrelépés, feltéve hogy az új cicababa nem kavarja a szart, maradhat titokban és ennyi.

dec. 16. 21:28
 23/28 anonim ***** válasza:
22%
Jól tetted. Ha a feleségednek többet ér az anyja ... Van váltott gyerekelhelyezés is hogy két hét itt két hét ott.sr rég nem az van hogy két hetente.....csak az emberek hülyék és Nagyváradra nem vezetik be. Már hogy úgy legyen kötelező.
dec. 17. 06:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Be kéne vezessék a két hét itt két hét ott. Nem tudom miért mondják hogy nem jó a gyereknek úgy?? Ha kéthetente van akkor az apja nem tudja manipulálni az anyja ellen? Hátha Magyarországon van kötelező váltott gyerek elhelyezés és megkapod ha ki is derülne ez a megcsalás.
dec. 17. 06:33
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Első lépésként érdemes eldönteni, hogy mit szeretnél. Kísértés mindig lesz, és könnyű úgy jól érezni magunkat, ha nem terheli ezt a fajta kapcsolatot semmi. Nincsen se anyós, se gyerek a nyakunkon.

Én azt mondanám, hogy a hölggyel mindenképpen tisztázni kell azt, amit szeretnél. Ez így korrekt vele is, magaddal és a feleségeddel is. Ami megtörtént, azt nem lehet visszacsinálni, nem is kell feltétlenül. Jól érezted magadat, de ennek ára van. Ha a jövőben ezt a viszonyt folytatod, annak kockázata van a kapcsolatodra és a munkádra is nézve. Megéri ez a kockázat? Más részről az otthoni kialakult problémás helyzetet kezelni kell! Az nem állapot, ha nem tudtok nemi életet élni. Ez fontos, az élet és a házasság része. A feleséged mit szeretne? Neki mennyire van rá igénye? Ha neki nincs, akkor jelezni kell, hogy neked igen és erre alternatív módon akkor igényt tartasz úgy, hogy a kapcsolatra ez nincsen hatással. Ez az etikus, ami nem okoz sérülést. Ha neki is igénye van, akkor ennek a kivitelezése a jelenlegi élethelyzetben tervezést igényel. Más is el így és él nemi életet. Ha a kislány elaludt halkan, és a hangosokra meg kivenni szobát búvóhelyen.

dec. 17. 11:20
 26/28 anonim ***** válasza:
53%

"Ma az ebédlőben tuti találkozunk, és már gyomoridegem van attól, hogy mi lesz. Többet akar-e és ha igen én mit mondok."

Nyugi, a feleséged úgyis észreveszi rajtad, jobb ha bejelented, hogy elköltözöl a nőhöz.

Aztán meg majd albérletbe, ha 2 hónap után kiadja az utadat, a feleséged meg nem fogad vissza.

dec. 17. 11:30
 27/28 anonim ***** válasza:
74%
Garantálom, kolléganődnek nem fogsz kelleni gyerekestől! Szóval én inkább kussban meghúznám magam a helyedben! A lelkiismereteden talán segít az idő!
dec. 17. 11:36
 28/28 anonim ***** válasza:
33%
Verd ki néha, bro...
dec. 17. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!