Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Nekem is van eg 15 éves lányom. Az életet leginkább egy rossz párválasztással tudja tōnkretenni, plána ha gyereket is vállal. Nagyon nehéz a szülő dolga, mert ha szerelmes lesz, akkor vak is, és mosolyogva fog hozni rossz döntést, ha a fejem tetejére állok akkor is.
Hogy őszinte legyek, nem fogok kétségbe esni, ha nem vállal gyereket.
"De abba nem gondoltok bele, hogy hiába a meleg családi otthon, ha az ember ott nem boldog. Ha a család az család, de hiányzik belőle a szerelem."
És mit ér a fiatal,új punci,a gyerekeid szeretete nélkül,otthon
nélkül? Vagy azt hiszed majd egy 22 éves kis csaj otthont
fog neked teremteni? Randizni akar tini módra,aztán
mikor látja hogy te mekkora szerencsétlenség vagy, majd
dobbant gyorsan....
Te hülye vagy barátom, más emberek arra törekednek ahová te már el jutottál,nem is tudod milyen szerencsés vagy.
Ezt jól elbactad,és már el is mondtad a feleségednek..
Gratulálok..Majd gyere vissza sírni nyugodtan,milyen hülye voltál..
Ráadásul hogy még nem is volt szex,hát nevetséges..
Majd az lesz a poén,ha nem is lesz jó vele,vagy neki nem jössz be te..
na uccso kommentem ide
ha ez nem kamu, marpedig kezdem azt erezni, hogy az, akkor usd be a google-be, hogy parterapia es menjetek el, ha a nejed meg partner benne.
ne magad miatt, a gyerekeid miatt.
szanjatok ra az idot es a penzt, hatha meg mentheto a dolog.
Győzd le vonzalmad. Válaszd a családot. Mert ha elváltok, pokoli nehéz lesz boldogulni, fájdalmat okozol nejednek és gyerekeidnek, elszakadsz tőlük,fizetheted a tartásdíjat, és semmi garancia, hogy a fiatal csaj tartós lesz. Kell ez Neked?! Válaszd a biztonságot.
3 éve váltam, azóta 3 kapcsolatom volt, stabil helyem nem. Oké, hogy saját lakásom és autóm, biztos állásom van, de semmi nem pótolja azt, hogy a 7 éves kislányomat nem láthatom minden nap. Nem megcsalás miatt váltunk, hosszú kapcsolat volt, fiatalon jöttünk össze. De mai eszemmel, lehet inkább dolgoztam volna magamon, megpróbáltam volna megoldani a problémákat. Tartós, biztos párkapcsolatot felmutatni azóta se tudok. És rossz egyedül.
39 éves elvált férfi vagyok.
Nem fogja elnyomni a vágyat, mert eddig se tudta, meg nem is akarta. Ami biztos, hogy a szeretője egyáltalán nem fog elnyomni semmit, sőt...! Egy év hitegetés és hazudozás után ha most azt mondja a kérdező, hogy hagyja békén, akkor a kiscsaj borítani fog a feleségének mindent. Bosszúból.
A másik lehetőség, hogy ez a gerinctelen féreg tovább hitegeti a szeretőjét, csak közben a feleségét se hagyja el. Minden megy részéről tovább. Csakhogy innentől a felesége tudja, hogy merről fúj a szél, és elkezd odafigyelni a jelekre. Közben a szerető is eljut arra a lélektani határra, hogy most már legyen valami.
Még mindig az a legjobb lehetőség, ha a kérdező beadja a vàlàst, és akkor legalább a szeretővel az esélye megmarad.
A házasságát aláaknázta rendesen. Elhidegült, nem vonzódik a feleségéhez, már nem tekint rá nőként. Mindig arra fog gondolni, hogy kihagyta a lehetőséget egy fiatal puncira. Ez már csak rosszabb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!