Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/2044 anonim ***** válasza:
89%
2 lányom van:) és igen, nem is tolom nekik ezt a "meg kell tanulnod főzni, mert nem vesz el senki" és hasonlókat, amiben én nőttem fel. A ló túloldalára se akarok átesni, nem kell utálni a férfiakat, menjen férjhez ha talál normális társat és ha vágyik rá. De próbálom őket arra terelni, hogy nagy a világ, sok a lehetőség. Tanuljanak, ne függjenek senkitől. Ne azért ragadjanak benne egy kapcsolatban, mert mondjuk nincs hova menni és hasonlók. Én is sok mindent másképp csinálnék utólag.
2023. júl. 24. 13:07
 152/2044 anonim ***** válasza:
95%

Nekem is van eg 15 éves lányom. Az életet leginkább egy rossz párválasztással tudja tōnkretenni, plána ha gyereket is vállal. Nagyon nehéz a szülő dolga, mert ha szerelmes lesz, akkor vak is, és mosolyogva fog hozni rossz döntést, ha a fejem tetejére állok akkor is.

Hogy őszinte legyek, nem fogok kétségbe esni, ha nem vállal gyereket.

2023. júl. 24. 13:18
 153/2044 anonim ***** válasza:
95%

"De abba nem gondoltok bele, hogy hiába a meleg családi otthon, ha az ember ott nem boldog. Ha a család az család, de hiányzik belőle a szerelem."

És mit ér a fiatal,új punci,a gyerekeid szeretete nélkül,otthon

nélkül? Vagy azt hiszed majd egy 22 éves kis csaj otthont

fog neked teremteni? Randizni akar tini módra,aztán

mikor látja hogy te mekkora szerencsétlenség vagy, majd

dobbant gyorsan....

Te hülye vagy barátom, más emberek arra törekednek ahová te már el jutottál,nem is tudod milyen szerencsés vagy.

Ezt jól elbactad,és már el is mondtad a feleségednek..

Gratulálok..Majd gyere vissza sírni nyugodtan,milyen hülye voltál..

Ráadásul hogy még nem is volt szex,hát nevetséges..

Majd az lesz a poén,ha nem is lesz jó vele,vagy neki nem jössz be te..

2023. júl. 24. 13:45
 154/2044 A kérdező kommentje:
Nem máris, hanem nagyon hosszú idő után mondtam el. Mert már nagyon szenvedtem, de a feleségem is, egyre többször volt ingerült, egyre többször láttam, hogy szomorú, ekkor írtam ki a kérdést is. Ő szeretne közel lenni hozzám, ahogy ő mondta, most is nagyon jó barátok vagyunk, csak úgy érzi, hogy ennél többek nem, és ő szeretné, ha minden olyan lenne, mint régen, de már semmi sem lesz olyan szerintem. Nem tudom, hogy el tudom-e engedni a fiatal lányt. Az elején még a feleségemmel is minden oké volt, pedig ismertem már a lányt, de idővel egyre távolságtartóbb lettem vele, mert nem vele, hanem a lánnyal akartam lenni és nekem ott megvolt az intimitás, amit ő hiányolni kezdett, amúgy teljesen jogosan. Lehet, hogy ez már valóban nem hozható helyre és szembe kell néznem azzal, hogy mit hoz a jövő. Az elején szerintem izgalmat és kalandot, amit most még nem tudok elengedni.
2023. júl. 24. 17:49
 155/2044 anonim ***** válasza:
98%
154: Az megvan, hogy az izgalom és a kaland max. egy évig tartható fenn, utána már dolgozni kell a kapcsolatért? Sajnállak, mert valószínűleg neked soha nem lesz egy tartós, normális, stabil kötődésed, ha az izgalom és a kaland fontosabb....
2023. júl. 24. 17:52
 156/2044 anonim ***** válasza:
47%

na uccso kommentem ide

ha ez nem kamu, marpedig kezdem azt erezni, hogy az, akkor usd be a google-be, hogy parterapia es menjetek el, ha a nejed meg partner benne.

ne magad miatt, a gyerekeid miatt.

szanjatok ra az idot es a penzt, hatha meg mentheto a dolog.

2023. júl. 24. 17:56
 157/2044 anonim ***** válasza:
90%
156, egy ilyen féreggel én tuti nem mennék párterápiára. Menjen csak szépen anyu kanapéjára izgalmat meg kalandot keresni.
2023. júl. 25. 06:30
 158/2044 anonim válasza:
77%

Győzd le vonzalmad. Válaszd a családot. Mert ha elváltok, pokoli nehéz lesz boldogulni, fájdalmat okozol nejednek és gyerekeidnek, elszakadsz tőlük,fizetheted a tartásdíjat, és semmi garancia, hogy a fiatal csaj tartós lesz. Kell ez Neked?! Válaszd a biztonságot.

3 éve váltam, azóta 3 kapcsolatom volt, stabil helyem nem. Oké, hogy saját lakásom és autóm, biztos állásom van, de semmi nem pótolja azt, hogy a 7 éves kislányomat nem láthatom minden nap. Nem megcsalás miatt váltunk, hosszú kapcsolat volt, fiatalon jöttünk össze. De mai eszemmel, lehet inkább dolgoztam volna magamon, megpróbáltam volna megoldani a problémákat. Tartós, biztos párkapcsolatot felmutatni azóta se tudok. És rossz egyedül.

39 éves elvált férfi vagyok.

2023. júl. 25. 06:48
 159/2044 anonim ***** válasza:
98%
Én még annyit tennék hozzá, hogy hiába fog a feleségével próbálkozni, vágyakozni úgyis fog a másik iránt, vagy majd talál egy újabb kiszemeltet és az iránt. Szerintem itt a gondolkodással van a gond, ez a házasság már sehogyse lesz jó, titokban úgyis mindig lesz más akiért epekedhet.. vagy rosszabb.. akivel szexel is. Szerintem ha azt javasoljuk hogy a feleségével maradjon és tényleg ekkora a vonzereje a másik nőnek meg ilyen hatással van rá, akkor munkahelyváltást is javasoljunk azonnal. Mert az nem fog működni hogy naponta találkozik a lánnyal és úgy nyomja el magában a vágyat.
2023. júl. 25. 08:43
 160/2044 anonim ***** válasza:
84%

Nem fogja elnyomni a vágyat, mert eddig se tudta, meg nem is akarta. Ami biztos, hogy a szeretője egyáltalán nem fog elnyomni semmit, sőt...! Egy év hitegetés és hazudozás után ha most azt mondja a kérdező, hogy hagyja békén, akkor a kiscsaj borítani fog a feleségének mindent. Bosszúból.

A másik lehetőség, hogy ez a gerinctelen féreg tovább hitegeti a szeretőjét, csak közben a feleségét se hagyja el. Minden megy részéről tovább. Csakhogy innentől a felesége tudja, hogy merről fúj a szél, és elkezd odafigyelni a jelekre. Közben a szerető is eljut arra a lélektani határra, hogy most már legyen valami.

Még mindig az a legjobb lehetőség, ha a kérdező beadja a vàlàst, és akkor legalább a szeretővel az esélye megmarad.

A házasságát aláaknázta rendesen. Elhidegült, nem vonzódik a feleségéhez, már nem tekint rá nőként. Mindig arra fog gondolni, hogy kihagyta a lehetőséget egy fiatal puncira. Ez már csak rosszabb lesz.

2023. júl. 25. 09:14
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!