Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/2044 anonim ***** válasza:
97%
119: az egy dolog, hogy tetszik valaki és egy másik, hogy hosszú távon tudok-e vele párkapcsolatot működtetni, el tudom-e fogadni az életkörülményeit. Ez a lány még félig tini, persze, hogy csak annyi számít, hogy ki tetszik neki, a többibe bele se gondolt még valószínűleg.
2023. júl. 22. 13:30
 122/2044 anonim ***** válasza:
97%
A lény azért választott téged, mert nős vagy, és ha elhagyod a feleségedet érte akkor ő “nyert”. Azért az idézőjel, mert valójában nem lesz nyertes. De vannak olyan nők, akiket ez hajt. Es ha megkapta akkor valószínűleg már nem lesz érdekes.
2023. júl. 22. 13:38
 123/2044 anonim ***** válasza:
98%
Hosszú ideig követtem egy huszonéves lány szenvelgéseit az idősebb, nős férfi kollégájával. Úgy értem, hogy egy társaságban a lány folyamatosan beszélt a kapcsolatukról. A lánynak abszolút semmi elképzelése nem volt arról, hogy mit is akar a pasitól, csak annyi számított, hogy az övé legyen, a többibe bele sem gondolt, hogy ez amúgy mivel járna. Hiába mondtuk neki, hogy gondolkodjon picit tovább, képtelen volt rá, nem volt még semmilyen érdemi tapasztalata párkapcsolati téren, ő csak azt ismerte, hogy "járogatunk, programozgatunk és az milyen jó".
2023. júl. 22. 13:43
 124/2044 A kérdező kommentje:
#120 Most sincs olyan rengeteg pénzem nyilván, és nyilván költök belőle a lányra, de nem. 5 csillagos hotelbe járunk meg ilyenek. Kisebb ajándékokat szoktam neki venni, meghívom mondjuk egy pizzára vagy ilyesmi, tehát nem valami hatalmas három fogásos ebédre. Moziba, ilyesmi nem megyünk mivel ott is ismerhet bárki minket. Tehát mondjuk elmegyünk sétálni, kirándulni, vagy egy plázába, ott veszek neki valamit, enni - inni, vagy valami apróságot, amit szeretne. De az biztos, hogy vannak nálam tehetősebbek, akik ennél sokkal többet adnának.
2023. júl. 22. 13:49
 125/2044 anonim ***** válasza:
91%

"119: az egy dolog, hogy tetszik valaki és egy másik, hogy hosszú távon tudok-e vele párkapcsolatot működtetni, el tudom-e fogadni az életkörülményeit. Ez a lány még félig tini, persze, hogy csak annyi számít, hogy ki tetszik neki, a többibe bele se gondolt még valószínűleg."

Amúgy azért vannak 20 évesek akiknek elvből érzésből zsigerből nem férne bele semmiféle kapcsolat házas emberrel, pl én is ilyen voltam, aztán vannak kiscsajok akiket nem zavar. Ez a csaj olyan liba lehet ha semennyire se problémázik azon hogy amúgy szétszed egy családot. Pl volt hogy kikezdett velem házas, ott lobbiztam hogy te nem vagy normális tök jó nő a feleséged, nem is értettem mit akar, mindenkit a feleségére akartam rábeszélni, megjegyzem általában sikerrel jártam. Barátnőim se voltak ezek a házasság szétszedők, de pl rokonaim között van ilyen.

2023. júl. 22. 14:07
 126/2044 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező te nem érted hogy s lányt most sut hajtja hogy elválj miatta. Őt válaszd. Ha ez megvan akkor már nem lesz elég sétálni meg pár lopott óra ha anyukád épp nincs otthon
2023. júl. 22. 14:40
 127/2044 anonim ***** válasza:
98%
Hoooogyne, majd megegyezik veled a feleséged bármiben is, amikor a lehető legocsmányabb, legaljasabb módon átverted! És még van pofád itt ecsetelgetni a bájos kis kirándulásaidat? Nem érzed, hogy be kellene fejezni? Hogy nem süllyedsz el? Baromi gáz vagy agyilag! A feleségedet mikor vitted el utoljára romantikázni? De inkább ne is válaszolj, rendesen hánynom kell tőled! Én szégyellem már magam.
2023. júl. 22. 14:49
 128/2044 anonim ***** válasza:
98%
Mivel házastársi vagyonközösségben elsz, az a pénz, amiből a csajodnak veszed a kaját meg az "apróságokat", felerészt a feleségedé. Csak mondom. Elkepesztő, mennyire nem látod magad, mennyire nen érted, mit művelsz. És akkor fogadjon vissza meg egyezzen meg, hogy neked jó legyen. Miközben azon agyalsz, hogy lehet nem kéne otthagyni, mert akkor nem lakhatnál a lakásában. Ostoba vagy és aljas.
2023. júl. 22. 15:37
 129/2044 anonim ***** válasza:
92%

A tipikus farokvezérelt egyed élethű példája a kérdező.

2023. júl. 22. 19:49
 130/2044 A kérdező kommentje:
Azért ez nem egészen így van kedves utolsó, mert először csak ismerkedtem a lánnyal, eltelt x idő meg x idő és vártam, hogy hova haladunk, nem tehetek róla, megkedveltem vagy megszerettem, de egyre közelebb kerültem hozzá, de szex nem volt. Nem is ez volt a fontos az elején, akkor ha olyan lennék, olyan kapcsolatot kerestem volna. Most viszont már itt tart a dolog, és mindenképpen eléggé szenvedek a helyzetben és a helyzettől és sajnos a saját vágyaimtól is, hogy ilyen hosszú ideje nincs köztünk semmi konkrét.
2023. júl. 22. 20:24
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!