Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/2044 anonim ***** válasza:
98%

A nagyobbik gyereked 15, ugye? Közte és a csaj közt kisebb a korkülönbség, mint köztetek. Igazából a kisebbikkel is.

Legalább egyből tiszta lesz a két kamasznak, hogy miért hagytad el őket. (Nem kiért.)

Szerinted hogy fogják fogadni azt a nőt, aki szétverte a családjukat? Hát nem jól, nagyon nem jól. Tudnék mesélni, hogy mekkora szemetek tudnak lenni a kamaszok. Tehát ha egyelőre elmaradt a bemutatás, akkor mindkét felet véded. Meg persze a volt feleséged is, hiszen nem ok nélkül borult ki.

Aztán idővel kiderül, hogy van-e értelme bemutatni, lesz-e ebből komoly kapcsolat.

De most még használd ki az utolsó hetet a gyerekeiddel. Búcsúzz el az otthonodtól. Nem lesz könnyű ez a pár nap, azt előre megmondom.

2023. júl. 29. 13:16
 242/2044 anonim ***** válasza:
98%
De nem gondolod, hogy először össze kellene jönnöd vele, basszus? Soha nem volt szex, nem aludtatok együtt, nem voltak szürke hétköznapok, csak lopott percek, azt se tudod ki ő igazából. Lehet belépnél a gyerekszobájába és kiábrándulnál egy perc alatt, mert mondjuk égig érő kupi van, nincs hova lépni, ruhák a földón, kajamaradék az asztalon. Nem is ismered ezt a lányt még, minek mutogatnád? Ha meg barátként mutogatnád, nem mindegy mit szólnak a gyerekek? Gondolom bármelyik baráttal normálisan viselkednének.
2023. júl. 29. 13:19
 243/2044 A kérdező kommentje:
Ezt mondta a nejem is. Mert én azt mondtam, hogy szerintem túl negatívan látja és lehet, hogy a gyerekek nem is utálnák a lányt. Erre mondta, hogy más idegenekkel is eljátszanak, például sógornőm testvérével is elvoltak a Balatonon, aki szintén nagyon fiatal és nem igazán ismerik, de azért tudják, hogy ki ő, de az más, mint a nő, akivel én együtt akarok lenni.
2023. júl. 29. 13:45
 244/2044 A kérdező kommentje:
Való igaz, hogy még csak néhány órát töltöttünk együtt, éjszakát, vagy több egybe függő napot nem. Kicsit furcsa érzés, hogy most már tud róla a nejem, a lány is tudja, hogy elmondtam, persze ő nem titkoltan örül neki.
2023. júl. 29. 13:52
 245/2044 anonim ***** válasza:
98%
A 15 éves tuti levágja. Eleve egy 15 éves már nem kisgyerek, nem hiszem, hogy a parkban vágyik ücsörögni a szüleivel. És akkor ott terem a semmiből egy fiatal lány véletlenül, aki apu barátja és véletlenül arra járt miközben apu meg anyu láthatóan egymásnak feszül pár napja, anyu lehangolt, ki van sírva a szeme. Legkésőbb akkor levágja a gyerek mi volt ez az akció mikor bejelented, hogy költözöl. Ne kezeld már őket úgy mint egy óvodást. Középsulis, 3 év híján nagykorú. Komolyan mondom, neked lehet valami autista beütésed, nem rosszból vagy tényleg full kamu. Nagyon furán látod a világot, rácsodálkozol nyilvánvaló dolgokra mint egy kisgyerek. Otthon láthatóan a feleséged tartja a gyeplőt anyagilag meg mindenhogy. Válni akarsz egy fiatal kislányért, akivel egy év alatt le sem feküdtél. A 15 éves fiadnak akarod véletlenül bemutatni egy parkban (mit vársz, fog e vele játszani a 15 éves vagy úgy mégis mit? Hamarabb fog rástartolni a csajra). Szerintem te tényleg nem vagy 100as és nem rosszból mondom.
2023. júl. 29. 13:52
 246/2044 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy a semmiből terem ott, hanem mondjuk mi eleve oda megyünk és vele ott találkozunk. A feleségem elsőször valóban nagyon szomorú volt, láthatóan, aztán sokszor ingerült, de most egyik sem. Most is biztos, hogy szomorú, de most már nem látszik rajta egyik sem. Most teszi a dolgát, mint mindig, nem szól semmit, beszél hozzám, de teljesen átlagos dolgokról, teljesen közömbösen, ez az állapota eddig rosszabb, mint a többi, mert akkor tudtam, mit érez és gondol, de most már azt sem.
2023. júl. 29. 14:03
 247/2044 A kérdező kommentje:
Azért én a lányt hosszabb ideje ismerem, ha akarjuk, mondhatjuk, hogy mi az elmúlt időszakban rendszeresen találkoztunk, tehát nyilván valamennyire ismerjük egymást. Amikor a feleségem apukája meghalt és a feleségem az édesanyját támogatta, őt pedig én, engem pedig sajnos a lány és ezért nekem ez a lány nem teljesen idegen, mert amikor én voltam rossz hangulatban, nekem támaszt nyújtott.
2023. júl. 29. 14:06
 248/2044 anonim ***** válasza:
97%
Hát barátom, most már meg kell enned, amit főztél. Szabadságra vágytál, megkaptad. Csak tényleg ne a fiatal lányra építs mindent, mert az esélye, hogy egy év múlva még melletted lesz, szinte 0. Foglalkozz sokat a gyerekekkel, magaddal hogy hogyan tovább az életben aztán majd kialakul. De van egy olyan érzésem, hogy meg fogod bánni ezt az egészet miután felszáll a lila köd és arra fogsz vágyni, amid már egyszer megvolt, természetesnek vetted és eldobtad - ez utóbbit a volt férjem mondta, mikor jött volna vissza fél év után, de már nem kellett.
2023. júl. 29. 14:11
 249/2044 anonim ***** válasza:
97%

A feleséged meghozta a döntést. Ezt látod most rajta.

Eltávolodik tőled tudatosan. Nagyjából te is így viselkedtél vele az elmúlt egy évben. Csak ő azt se tudja, hogy mi az oka.

Lehet, hogy el is kezd ismerkedni az orrod előtt. Elvégre most már a válás leginkább csak papírmunka. Már csak bosszúból is felszed valakit.

2023. júl. 29. 17:15
 250/2044 anonim ***** válasza:
85%
Ha valami csoda folytán hosszabb távú dolog sülne ki ebből (ami nem sanszos), akkor hamarosan a fiad fogja d*gni a csajt.
2023. júl. 31. 09:15
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!