Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hazudik vagy az ex férje, mit gondoltok?
A párommal fél éve vagyunk együtt. Még férjénél van, de már elköltözött 3 hónapja.
Mikor megismerkedtünk , ő is és én is még otthon laktunk az exünkkel, akkor tettünk egy ígéretet, hogy egyikünk sem kavar már otthon az exével, mert azt megcsalásnak tekintjük mind a ketten, itt már párként tekintettünk egymásra annak ellenére hogy nem tudtunk még eljönni azonnal. Azt mondta hogy ő már nem tud a férjére úgy nézni és ha vele lenne azt érezné hogy engem csal meg. Végül elköltözött és mi jól megvagyunk.
AZ ex férj viszont írt egy levelet neki nemrég, amiben sok sületlenséget összehord a közös gyerek kapcsán és arról hogy ő mindent megtett, hogy a kapcsolatukat rendezze, amit más sm bizonyít hogy az elköltözése előtt még 3 alkalommal lefeküdtek. Itt ugye már élt az elkötelezettség felém, hgy nem tesz ilyet és tőlem is ezt kérte.
A levelet megmutatta neekm, ezért tudom hogy ilyet írt neki. Kérte, hogy ne higgyem el amit írt, nem volt már vele azután hogy mi összejöttünk. Ami számomra fura, hogy az ex féjr miért találna ki egy hazugságot és részeltezné hogy hányszopr , mikor volta együtt, ha mind a ketten tudják hogy ez nem igaz? ennek mi értelme? Kit akar becsapni vele? Saját magát?
A párom váltig állítja hogy az ex férje hülye és csak kitalál baromságokat, hogy a válóper alatt provokálja.
Ami párom mellett szól az az, hogy miért mutatná meg nekem a levelet amivel lebuktatja magát, ha valóban igaz ami az ex férje állít. Jó , persze, bizonyítani egyikük sem tudja. Kicsit vegyesek az érzéseim, mert az ex férj miért találna ki egy hazugságot , a párom pedig miért mutatná meg szándékosan, ha ezzel lebuktatja saját magát.
Amikor még otthon éltek, az utolsó hónap nagyon durva volt, az ex férj folyamatosan balhézott, veszekedett, lehallgatta, követte stb. szóval nagyon rossz volt a kapcsolatuk, nehéz elképzelni hogy szexeltek ennek ellenére.
AMi viszont kcisit fura így visszagondolva, hogy amikor még otthon élt és kérdeztem messegeren hoy mizu, hogy viselkedik az férje, azt mondta, hogy most nyugi van, töltött enki egy pohár bort, hátha normális lesz a gesztus miatt és nem balhézik. Szóval lehet hogy az ilyen gesztusokból aztán szex lett?
Nagyon szar ez az egész mert többször elmondta akkor hogy ő már nem tudna úgy nézni a férjére és hogy azt érezné engem csal meg. Míg otthon lakott több alkalommal találkozott vleem is, lefeküdtünk heti 1-2 alkalommal, nagyon szar lenne ha kiderül hogy még otthon is megvolt a férjével miközben megbeszéltük hogy csak egymással.
A férj levelére is válaszolt, megmutatta, de csak anynit írt hogy tele van hazugságokkal , nem tért ki arra, hogy miért állítja azt hogy megmaradt köztük a szexuális viszony, nem kérte számon, főleg a gyerekkel kapcsolatos dolgokra válaszolt.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!