Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, hogy régota hazudik a párom. Két gyermekünk van és mielőtt döntenék biztosra szeretnék tudni. Szerintetek mennyibe kerülne fogadni a magánnyomozót esti órakban s szombat délelottre?
Pfff... Te nem vagy normális.
Elárulok valamit! Ez a kapcsolat már elveszett, akár félre qúr a pasi, akár nem.
Persze, hogy vége van, de van akinek kell a kézzel fogható bizonyíték, mert addig nem nyugszik, míg nincs. Én is ilyen vagyok. Sajnos nem tudok segíteni.
De egy ötletnek tudom mondani egy olyan barátnőt, akivel szintén ezt csinálták.
Egy ismerősöm pl simán követte az exét kocsival... vannak ilyenek.
Ha kivágtad volna a párod azért, ha pl apaságit akar a két gyerekre, szerintem akkor zárd rövidre, mert ennek semmi értelme. Ha ezt csinálta volna, ugyan az, mint amire most te készülsz.
30/f
Úgy gondolom, hogy egy őszinte beszélgetés a pároddal többet érne. Például elmondhatnád neki, hogy valamiért megrendült benne a bizalmad. Talán adott rá okot, vagy voltak apró árulkodó jelek. Elmondhatnád neki, hogy dolgozzon meg azért, hogy visszanyerje a bizalmadat. Egy ilyen akció nálam sokkal hatásosabb lenne. Ha például kiderülne, hogy a nőm/feleségem magánnyomozót fogadott és kémkedett utánam, kib...nám mint azt a bizonyos kiscicát...
44/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!