Szülőként titeket zavarna, ha 19 éves fiatok péntek és szombat éjjel melózna, és mondjuk cipőre költené a pénzt?
Szerintem örülhetnének, hogy legalább azt nem nekik kell megvenni.
Az, hogy még tanuulsz, de emiatt dolgozol egyszer, nem segítene rajtuk sokszor ez a pénz...
de én ezt hiába írom.
HA rendszeres jövedelmed lenne, akkor lenne normális.
De ez van, van amelyik szülő semmit se kér, mert költse magára, az se neki lesz már teher, más meg elkér mindent.
én is dolgozom péntek és szombat este.. de én se arra költöm amire akarom.. hanem amire kell..
am a szüleidnek semmi beleszólása ebbe ! arra költöd amire akarod vagy amire éppen kell.
Utolsó! Mi az hogy undoritó hogy beleszólnak, hogy mit csinál a pénzével. Gondolom ők etetik, ruházzák, iskolába járatják, tehát valami közük mégis csak van hozzá.
Ettől függetlenül én bizton nem szólnék bele. Ha veszed a fáradságot, hogy nem szórakozni menj hétvégén, hanem dolgozni, akkor költsd arra a pénzt, amire szeretnéd. Főleg ha azt nem értelmetlen dologra szórod el.
"És ők mit szeretnének, hogy mire költsed? És mi az, hogy megmondják neked hogy mit csinálj a saját pénzeddel? A cipő egy értelmes dolog, és undorító, hogy ebbe beleszólnak. Állj ki magadért!"
Igen, a saját pénze. És kinek a pénzéből van eltartva a feneke? Ilyen alapon a szülő visszavághat, oké, akkor mostantól szállj be a rezsibe, mert felnőtt ember vagy és van fizetésed. Ha vagyok olyan korrekt szülő, hogy hagyom tanulni (19 évesen lehet, hogy már főiskolás/egyetemista), eltartom, akkor nehogy már ezzel vágjon vissza, hogy jaj, az az én pénzem, azt csinálok vele, amit akarok. Persze a villanyszámlát, vízet, gázt továbbra is én fizessem, én mossam a ruháit, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!