Szülőként titeket zavarna, ha 19 éves fiatok péntek és szombat éjjel melózna, és mondjuk cipőre költené a pénzt?
Bár ez most nem ütközik témába, de azért azt hadd mondjam meg, hogy oké, hogy a gyerek el van tartva, de nem tartom fair dolognak, hogy sok háztartásban a szülők ezt számonkérik, és a gyerek orra alá dörgölik azt, hogy ő el van tartva. Én besegítek a házimunkába, ahol tudok, mégis sokszor megkapom, hogy én el vagyok tartva.
Nincs az a gyerek, aki kérte volna, hogy megszülessen, de ha már megszületett, szerintem a szülőnek kötelezettsége felnevelni, és eltartani a gyereket, ha már felelősségteljes döntés született a gyerek megszületéséről (már ha így történt). Nem azt mondom, hogy a gyerek legyen egy lusta disznó, ne segítsen otthon, és tartassa el magát 40 éves koráig, de azért ne kelljen már mindig szembesítenie a szülőnek azzal, hogy ő csak teher számára, és mint egy házimalac, el van tartva.
Teljesen igazad van kérdező. Aki azt hiszi, hogy szülőként mindenbe beleszólhat, az nem tudom mi a francnak vállal gyereket.
Nekem egyszer próbálnának beleszólni és lelépnék,ezt garantálom. Akkor én fizetek és én pofázok, szóval lehet így is kezelni egy családi helyzetet, csak mindennek van következménye. Ha majd a kutya nem néz rátok öregkorotokban, akkor majd talán eszetekbe jut, hogy a gyerek nem egy banki hitel, amit 18 évig kell törleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!