Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülőként titeket zavarna, ha...

Szülőként titeket zavarna, ha 19 éves fiatok péntek és szombat éjjel melózna, és mondjuk cipőre költené a pénzt?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, vállalok éjjeli munkát árufeltöltőként, szerettem volna összegyűjteni egy jobb minőségű cipőre a pénzt, anyuék viszont ellenzik. Ők azt akarják, hogy amit megkeresek pénzt, ne arra költsem, amire szeretném, hanem amire ők szeretnék. Szerintem ez nagyon igazságtalan, én fogom rá megkeresni a pénzt, én fogok érte dolgozni, hadd költsem már arra, amire akarom.
2012. szept. 14. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A 12ezer nem vészes. Én voltam, aki azt mondtam, beleszólhatnak. Ennyi azért rendben van.
2012. szept. 14. 18:39
 12/18 A kérdező kommentje:

Bár ez most nem ütközik témába, de azért azt hadd mondjam meg, hogy oké, hogy a gyerek el van tartva, de nem tartom fair dolognak, hogy sok háztartásban a szülők ezt számonkérik, és a gyerek orra alá dörgölik azt, hogy ő el van tartva. Én besegítek a házimunkába, ahol tudok, mégis sokszor megkapom, hogy én el vagyok tartva.

Nincs az a gyerek, aki kérte volna, hogy megszülessen, de ha már megszületett, szerintem a szülőnek kötelezettsége felnevelni, és eltartani a gyereket, ha már felelősségteljes döntés született a gyerek megszületéséről (már ha így történt). Nem azt mondom, hogy a gyerek legyen egy lusta disznó, ne segítsen otthon, és tartassa el magát 40 éves koráig, de azért ne kelljen már mindig szembesítenie a szülőnek azzal, hogy ő csak teher számára, és mint egy házimalac, el van tartva.

2012. szept. 14. 18:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van kérdező. Aki azt hiszi, hogy szülőként mindenbe beleszólhat, az nem tudom mi a francnak vállal gyereket.

Nekem egyszer próbálnának beleszólni és lelépnék,ezt garantálom. Akkor én fizetek és én pofázok, szóval lehet így is kezelni egy családi helyzetet, csak mindennek van következménye. Ha majd a kutya nem néz rátok öregkorotokban, akkor majd talán eszetekbe jut, hogy a gyerek nem egy banki hitel, amit 18 évig kell törleszteni.

2012. szept. 14. 18:50
 14/18 anonim ***** válasza:
7%
Utolsó te nagyon beteg vagy, elszálltál a témától kicsit...
2012. szept. 14. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miért szálltam volna el a témától? Arról beszéltem, amit a kérdező írt. Olvasd már el az utolsó hozzászólását.
2012. szept. 14. 19:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen korrekt gondolkodású fiatal vagy. Egy 12 ezres cipőt pedig nem tartok olyan haszontalan dolognak, amit nem engednék megvenni a gyerekemnek.
2012. szept. 14. 21:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet azért akarják ezt mert sz*rul álltok anyagilag nem?
2012. szept. 14. 23:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem állunk vészesen, persze nekünk is vannak kiadásaink. De például én nem kapok zsebpénzt, és az iskolakezdési is anyuék nyaralására ment, plusz cigi, meg ilyenek, szóval rajtam már ne spóroljanak többet.. A családi pótlék rám eső részéből sem láttam 1 FT-ot sem..
2012. szept. 15. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!