Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Véleményetek egy ilyen edzéste...

VicToooR x GB kérdése:

Véleményetek egy ilyen edzéstervről? Hétfő: mell-tricepsz kedd:bicepsz-hát szerda: láb-váll csütörtök: pihi péntek: mell-tricepsz szombat: bicepsz-hát (vagy a láb a hát helyére)

Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 16:50
 1/3 dirtboy ***** válasza:

röviden hülyeség,szar

heti 1x legyen 1izom edzve

ha normálisan hátazol és lábazol nem is bírsz még egy edzést a héten,mellnél szintén.

5 napnál több edzésnap ne legyen.

én úgy csinálnám a helyedben hogy

hétfő láb

kedd hát

szerda kar

csütörtök váll

péntek mell

sz-v pihi

2012. aug. 6. 16:56
 2/3 A kérdező kommentje:
eddig viszont így csináltam fejlődtem sokat (persze az étrendem az megvan) de fogadom a tanácsod köszönöm dirtboy :)
2012. aug. 6. 16:59
 3/3 Pledkafi ***** válasza:
ne izmokra, hanem izomcsoportokra dolgozz az edzések alatt... és nem tragédia ha egy héten vmilyen izomra többször gyúrsz... azt hívják koncentrált edzésnek... de ha mondhatnék vmit akkor szerintem neked elég egy izomra egy héten egyszer edzeni...
2012. aug. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!