17 éves fiam állandóan péntek és szombat esténként bulizgatni jár el. Nem jön haza részegen, legfeljebb kissé becsípve. Nem tiltom meg neki, de szerintem érettségi évben többet kellene foglalkoznia a tanulmányaival. Ti mit gondoltok?
Bátyám is eljárt mindig bulizni hétvégente osztálytársaival,
még érettségi előtt pár héttel is, mégis mindenből jól teljesített.
Miert, mikor menjen a szerencsetlen? Hetkoznap a suli miatt nem tud, hat akkor legalabb pentek-szombat.
Akkor szepen ki tudja aludni magat. Napi 24oraban ugyse lehet tanulni allandoan, kell neha pihenni is.
Ha ő úgy szeret kikapcsolódni, hogy bulizik, akkor szerintem igazad van, hogy nem tiltod. Csak akkor kezdj el aggódni, ha nagyot romlanak az iskolai eredményei.
Ennyi idős koromban én is sokat buliztam, ilyenkor volt, hogy be is csíptem, mégis nagyon jó eredménnyel érettségiztem.
14:36
Az, hogy neked sok heti egy-két buli, másnak még nem sok. Tudod, nem vagyunk egyformák, nem mindenkinek az a legnagyobb szórakozás, hogy olvas és az állataival foglalkozik (mondjuk én mindkettőt szeretem), van akinek az a kikapcsolódás, hogy heti egy-két alkalommal elmegy bulizni. Attól, hogy te ezt nem tudod megérteni, nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!