Szombat este későn értem haza, feleségem nem akart vlelem a barátaimhoz eljönni grillezni, azonban én elhagytam a lakást 8:00tól 23:00ig, szerintetek ha hazamegyek, mit tegyek, hogy a feleségem ne balhézzon?
Figyelt kérdés
2011. szept. 3. 22:55
1/31 anonim válasza:
Miért balhézna???
Ő nem akart menni..
2/31 anonim válasza:
En behùznék neked egyet:) Különben mit lehet reggeltõl ilyen késõig csinàlni?
Az is sokat szàmit, hogy a feleség miért nem akart veled menni?Talàn nem érzi jól magàt a baràtaid között.
Vagy elintézte a randijàt a tàvollétedben.:):)
3/31 anonim válasza:
semmit nem tudsz tenni, ha balhézni akar, akkor fog is :P
egy feleség :D
4/31 anonim válasza:
Ne menj haza többet tuti nem balhézik veled...
5/31 A kérdező kommentje:
de várjatok, reggel 9től este 7ig üzleti ügyem volt, hazavittem 1,5millió Fz-oz és ezek után nem jött el velem a barátaimhoz, ráadásúl a fiamat ellenem uszította...
2011. szept. 3. 23:06
6/31 anonim válasza:
ja 1,5 milliót...amúgy az engedélye kell a lakás elhagyásához?
ekkora kamu szart
7/31 anonim válasza:
Mostmá nem vágom, most otthon vagy és püföl az asszony vagy most készülsz hazamenni? :D
8/31 anonim válasza:
Én nem ertem, mi a problema, mi az ok, amiert kifogas emelese varhato a felesegtol....? 35N
9/31 anonim válasza:
Én beengedlek, csak hozd azt a 1,5 milliót is. :D
10/31 A kérdező kommentje:
38:05, ezt nem tudjuk mi se, de mégis parázunk, de még mindig a barátaimnál ülök, szerinted ebböl lehet probléma?
2011. szept. 3. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!