17 éves fiam állandóan péntek és szombat esténként bulizgatni jár el. Nem jön haza részegen, legfeljebb kissé becsípve. Nem tiltom meg neki, de szerintem érettségi évben többet kellene foglalkoznia a tanulmányaival. Ti mit gondoltok?
14:36 kurwára senkit nem érdekel, hogy te mit szeretsz csinálni, vedd már észre, hogy nem te vagy a kérdés. Vagy ennyire nincs kihez beszélned h itt kell magadról mesélned?! Az emberek különböznek, van, aki szeret bulizni, van, aki nem. Nem kell ebből erkölcsi kérdést csinálni. Ha faterom fiatalkorában olvasgatott volna, nem bulizik, akkor most fele ekkora ismeretsége se lenne, ami meg manapság nagyon sokat számít...
Kérdezőnek: Egyébként én is jártam bulizni minden péntek-szombat (sőt, néha szerdánként is elmentünk csak akkor nem sokáig :D) és tök jó lett az érettségim :D (két 4-es a többi 5-ös). Szóval ez nem ettől függ, és az érettségi nem olyan nehéz. Ha nincs a tanulásával komoly gond akkor hagyd hadd szórakozzon ne stresszeld még te is elég baj az h az iskolákban eléggé túlparázzák a dolgot :P
18/F
ma 17:22
Jó, jó, leírtad, megértettük. Csak te kezdtél el reklamálni a lepontozás miatt, és akkor írtad azt is, hogy: egyesek azt hiszik, csak bulizással lehet kikapcsolódni?
Ezért mondtam, hogy igen, valaki úgy kapcsolódik ki. Nem mindenki szeret pl. olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!