Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves fiam állandóan péntek...

17 éves fiam állandóan péntek és szombat esténként bulizgatni jár el. Nem jön haza részegen, legfeljebb kissé becsípve. Nem tiltom meg neki, de szerintem érettségi évben többet kellene foglalkoznia a tanulmányaival. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2011. okt. 1. 13:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
42%

14:36 kurwára senkit nem érdekel, hogy te mit szeretsz csinálni, vedd már észre, hogy nem te vagy a kérdés. Vagy ennyire nincs kihez beszélned h itt kell magadról mesélned?! Az emberek különböznek, van, aki szeret bulizni, van, aki nem. Nem kell ebből erkölcsi kérdést csinálni. Ha faterom fiatalkorában olvasgatott volna, nem bulizik, akkor most fele ekkora ismeretsége se lenne, ami meg manapság nagyon sokat számít...

Kérdezőnek: Egyébként én is jártam bulizni minden péntek-szombat (sőt, néha szerdánként is elmentünk csak akkor nem sokáig :D) és tök jó lett az érettségim :D (két 4-es a többi 5-ös). Szóval ez nem ettől függ, és az érettségi nem olyan nehéz. Ha nincs a tanulásával komoly gond akkor hagyd hadd szórakozzon ne stresszeld még te is elég baj az h az iskolákban eléggé túlparázzák a dolgot :P

18/F

2011. okt. 1. 15:21
 12/16 anonim ***** válasza:
38%
14:36-os vagyok. A kérdező véleményt kért. Én elmondtam, hogy ha ez nem megy semmi kárára, akkor oké, de véleményem szerint ez sok. Nem kell egyetérteni, de nem értem ezt a nagy ellenkezést. Nem azt mondtam, hogy soha ne menjen, azt mondtam, hogy szerintem a normális a kéthetente egy ilyen alkalom. Nem normális, hogy egy 17 éves fiú egy héten legalább két este iszik olyan mértékben alkoholt, hogy becsiccsent tőle. Ez a véleményem. A kérdező erre volt kíváncsi. Ha ez mnden héten így van, és nincs más alternatíva, az szerintem már probléma valamilyen szinten.
2011. okt. 1. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Jól van már jól van már harmadjára írod le szentfazék...
2011. okt. 1. 17:49
 14/16 anonim ***** válasza:
86%

ma 17:22

Jó, jó, leírtad, megértettük. Csak te kezdtél el reklamálni a lepontozás miatt, és akkor írtad azt is, hogy: egyesek azt hiszik, csak bulizással lehet kikapcsolódni?

Ezért mondtam, hogy igen, valaki úgy kapcsolódik ki. Nem mindenki szeret pl. olvasni.

2011. okt. 1. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:
jó suliba jár?milyen tagozat?ha olyan ahol magolni kel,akkor többet nyom a latba.
2011. nov. 2. 21:44
 16/16 anonim ***** válasza:
23%
Ha meg tudod neki tiltani, akkor tedd meg nyugodtan, és kényszerítsd arra, hogy tanuljon. Húsz év múlva hálás lesz érte, még akkor is, ha most emiatt berzenkedik veled. A fiamnak négy hónappal az érettségi előtt kellett egy atyai pofonnal helyrebillenteni az agyát, hogy a tanulással foglalkozzon, ne a kocsmával. Azóta is hálás érte.
2011. nov. 23. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!