Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/2044 anonim ***** válasza:
97%
Istenem, micsoda gyáva féreg vagy.
2023. aug. 7. 12:40
 272/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
24%
#271: Nem viselkedik a krapek okosan, az már biztos! De azért nem kellene 'legyávázni', végül is sok életről kell döntenie, azzal a szűk mozgástérrel, amit hagyott magának. Az látszott, hogy egyre rosszabb helyzetbe manőverezi magát és most már nehéz onnan okosan továbblépni, de azért legyél toleránsabb! Pont elég, ha 'veri az élet' és a saját mentalitása.:(
2023. aug. 7. 13:39
 273/2044 anonim ***** válasza:
97%
Hát sajnálni nem fogom, az biztos.
2023. aug. 7. 15:01
 274/2044 anonim ***** válasza:
97%
Megdöngetted már legalább, hogy megéri-e egyáltalán a hercehurcát? 🤔
2023. aug. 7. 16:10
 275/2044 A kérdező kommentje:
Amúgy igen,pár napja a feleségem munkaügyben távol volt, el kellett utaznia és a gyerekek a nagymamánál voltak, szóval kihasználatam az üres lakás adta lehetőségeket.
2023. aug. 7. 16:16
 276/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
95%
Hát, eddig se voltál nagyon szimpatikus, de ez ritka gennyes húzás volt. Hazavinni a közös lakásba... Te valóban ez érzelmi csődtömeg vagy, de ha veled ment, akkor ő se egy empatikus lény. Lehet, hogy Ti jól egymásra találtok?
2023. aug. 7. 16:25
 277/2044 A kérdező kommentje:
Velem jött, örült, hogy végre együtt lehetünk. Eddig ugye erre nem volt lehetőség. Napközben találkoztunk, elmentünk vásárolni, vettünk vacsira valót, hazajöttünk, sajnos meg kellett várni, hogy sötét legyen, mivel minden oldalon vannak szomszédok és tekintve, hogy jó idő van, szeretnek is kint lenni a kertben és hazajöttünk, vacsoráztunk stb. stb. stb. És igen, kellemesen éreztem magam, nem hazudok, de szerintem más is így érezne a helyemben.
2023. aug. 7. 16:34
 278/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
98%
Az OK, hogy kellemesen érezted magad, de hazavinni??? Miért nem vitted el egy panzióba? Ott minden pont így történhetett volna, de nem alázod meg még pluszban nem csak a feleségedet, de a családodat is és önmagadat is. Ez mélyen színvonal alatti.:(
2023. aug. 7. 17:28
 279/2044 A kérdező kommentje:
Ennek két nagyon egyszerű oka van. Az egyik, hogy nem volt rá anyagi fedeztem, a másik, hogy mivel üres volt a ház, nem akartam üresen hagyni, hogy senki sincs itt éjszaka, mikor elvileg én itt kellett, hogy legyek. Egyszer régen volt egy nagy családi vita a feleségem családja és köztem, és ebben a vitában a helyzet úgy alakult, hogy a feleségem mellettem állt ki, bár tudta, hogy említett ügyben bűnös vagyok. És akkor egy családtagja feltette azt a költői kérdést, hogy nem is tudja, hogy lehet valakit így szeretni, hogy mindezek után velem marad? Igen, a feleségem ilyen. Biztos vagyok benne, hogy most is szeret, amikor nagyon mérges rám. Amúgy sajnos kiderült, bár én próbáltam titkolni az ügyet, de amint hazajött, betette a ruháit mosni, de hozzá pakolta azt is, ami már a szennyesben volt és ki is teregette szépen, majd lefeküdt aludni és utána valamikor leszedte a ruhákat, de a ruhák közt talált egy ismeretlen fél pár zoknit, amit két napig kerülgetett, azon gondolkozva, hogy szeretné ha a gyerekek hozták volna véletlenül haza a mamától, de mégsem kérdezte meg a mamát, mert a szíve mélyén érezte, hogy ez nem így van, így miután két napig kerülgette, hozzám vágta, hogy vigyem vissza a tulajdonosnak.
2023. aug. 7. 17:59
 280/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
98%
Erről beszéltem. Isten bizony, egy hajszálon múlt, hoghy nem írtam le: addig hordod haza, míg ott nem hagyja véletlenül a bugyiját neked.... De ezek szerint nem félős a lányka és tudja, mit akar. A feleséged tényleg egy kultúrlény. Én tutira a fejedre húztam volna a húsleveses fazeket, és nem a csalás miatt, hanem azért, mert hazahoztad. Ebnnél jobban egy feleséget nem tudfsz megbántani, hogy az ő életterébe viszed a sazeretődet.
2023. aug. 7. 18:56
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!