Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
Az, hogy tudnak rólad, meg megtűrnek a fedelük alatt, hogy legyen hol dugni, az két külön dolog.
Az, hogy tudnak rólad, meg az, hogy hazavitt bemutatni, mint a komoly párkapcsolatát, megint két külön dolog.
Munkahelyen nyíltan felvállaltátok már egymást?
Igazából sok nem fog megváltozni ebben az új kapcsolatban, legfeljebb gyakrabban tudtok találkozni. Te meg ezért dobtál el mindent.
"Azt mondták, találna nálam jobbat, de nem szólnak bele."
Igen.
Fog is.
Nem is olyan sokára.
Persze, hogy pocsékul.
Én nem szidom a lányt. 22 évesen pontosan tudom, hogy nem egy pelenkás kamasz kislány, mint sokan itt képzelik. Mintha sosem talalkoztatok volna 22 éves lánnyal.
De ahogy elmondtad milyen a feleséged.. ez a lány még 15 évre van attól, hogy hasonló arany életed lehessen.
És rá fog jönni, hogy semmivel nem éri meg jobban veled lennie, mint a hozzá hasonlóan szép 25 éves srácokkal. Más 40 éves pasik legalább korukból adódóan tudnak olyanokat nyújtani amit a 25 éves srácok még nem.
De nem tudsz. Anyukánál szexelni a szexi 25 évessel is tud. Pizzara az is meg tudja hívni.
Te is rosszul döntöttél, a lány is és mindketten rá is fogtok hamar jönni.
Én sem értem.. a szex csak simán jó volt? Miért érzem, hogy még ez sem érte meg?
"ez a lány még 15 évre van attól, hogy hasonló arany életed lehessen."
A kutya is jó dolgában veszik meg. Kérdezőnk is így járt, miután a farka hívó szavát követte kizárólag, minimális ész nélkül. Az állatoknál ez így zajlik. Ő is erre a szintre került. Fasz felállt, ész megállt. Most kielégült ugyan, de elöntötte mégis egyfajta hiány érzet. És ez egyáltalán nem biztos, hogy a kislány mellett orvosolható lesz hosszabb távon. Tehát, nem csodálkozom, hogy alkoholizál. Lehet kérdezőnk kezdi kapisgálni, hogy nem jó cserét csinált? A feszes kis punci nem biztos, hogy megérte a borítást?
"Én sem értem.. a szex csak simán jó volt? Miért érzem, hogy még ez sem érte meg?"
Én is úgy gondolom, hogy a várt nagy extázis elmaradt. A piálás ténye nagyon erre utal. Hiába na, a jó szex, önmagában kevés lesz. Az újdonság varázsa gyorsan elillan, ha a kíváncsiság kielégül. És most kielégült. Innen már csak lefelé lesz. Kövezzetek meg, de képtelen vagyok sajnálgatni ilyen embereket, akik kizárólag a nemi szerveiknek élnek. Remélem az asszonynak lesz elég esze, hogy rá köpjön, amikor ott rágja majd a küszöbét. Mert nem olyan sokára ez lesz. Van már nem kevés tapasztalatom az ilyen állati szinten lévő lényekkel. Egy darabig még próbálja büszkén viselni a döntését és a következményeit, de mivel semmi önuralma sincsen, nem fogja sokáig bírni. És akkor újra tönkreteszi a felesége nyugalmát, amit addigra megtalált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!