Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/2044 A kérdező kommentje:
Már nincs itt, reggel hazament, dolga van és én is készülök a gyerekekhez.
2023. aug. 9. 09:23
 332/2044 anonim ***** válasza:
98%
A szexre nem reagáltál. Jól sejtjük, hogy annyira nem nagy szám a csaj?
2023. aug. 9. 13:43
 333/2044 anonim ***** válasza:
98%

Azt írta, hogy kellemesen érezte magát a csajjal. De anyjával is érezheti magát kellemesen az ember.🤣Szerintem nem kell találgatni. A csak kellemes elmond mindent. Tehát még az a fenomenális öröm sincsen benne, hogy végre betehette a szinte lánya korúba a farkát. Abba, akiért felrúgta a családot. Ebből lesz az hamarosan, hogy nem érte meg. Várom már a küszöb rágását. De azt már valószínűleg önérzetből nem fogja velünk megosztani.

2023. aug. 9. 14:42
 334/2044 A kérdező kommentje:

A fenti kérdésre, a szex jó volt, de én nagyon sokáig szexeltem a feleségemmel is, csak jóval ritkábban és az is jó volt.

A másik, hogy nem mutatott be senkinek sem, vagyis a barátnőinek igen. Az anyja látásból ismer, de bemutatás ott sem volt.

Tegnap anyámnál voltunk, ő vidéken van amúgy, a lány pedig reggel elutazott a barátaival nyaralni.

2023. aug. 9. 16:28
 335/2044 anonim ***** válasza:
98%
Tehát csak jó volt. Hát öregem, felrúgtad a családodat egy csak jó kategóriájú szexért. Pff.... Sok ész.
2023. aug. 9. 16:34
 336/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
97%
#334: És mi volta gyerekekkel? Szóba álltak veled? Volt szemrehányás?
2023. aug. 9. 16:51
 337/2044 anonim ***** válasza:
98%

Hát ha rólam az első szexnél azt mondta volna a párom, hogy jó volt, de amúgy az exével is jó volt, akkor én is gyorsan elhúztam volna nyaralni a barátaimmal. 😀

Te nem lehetsz valami nagy lepedőakrobata, kérdező...

2023. aug. 9. 16:55
 338/2044 anonim ***** válasza:
86%
Persze, hogy haragszanak a gyerekek, tudom mit ereznek, en is atmentem rajta. Egy ideig utalni fognak az biztos, mert nagy fajdalmat okoztal nekik, azt hiszik fontosabb neked az az alig ismert lany, mint ok (es ez igaz is, te irtad fentebb, hogy BARMITOL fontosabb). Ugy erzik elarultad oket, hisz meg nyomos okod se volt ott hagyni az anyjukat, hisz allitolag normalis de kisse unalmas kapcsolatotok volt. De egy ido utan belenyugszanak, vagy azert mert jo apa maradsz, vagy azert mert mar annyira leszarnak teged, hogy hagynak a francba. Annyiban fer vagy, higy elmondtad a felesegednek es nem folytattak komolyabb viszonyt a kislannyal. Bar igy is megcsaltad erzelmileg, valamennyire testileg (csok, oleles, stb).
2023. aug. 9. 17:48
 339/2044 hisztynka ***** válasza:
98%

A lány elutazott a barátaival nyaralni most, hogy robbantottad a családod és mindent feladtál érte jól értem????

Szerintem vígan pasizik a barátnőivel!

De tudod mit? MEGÉRDEMLED HA ÁTB@SZ!!!

2023. aug. 9. 17:50
 340/2044 A kérdező kommentje:

Már a múlt héten is nyaralt az anyukájával, vasárnap jött haza és igen, most megint elutazott tehát egyedül vagyok. De amúgy a hétvégén is így lesz, mert rokonlátogatásra megy és igen, nélkülem.

A nagyobbik gyerek nem igazán áll szóba velem, a kisebbel több időt töltöttem és az minőségi idő volt, de aztán rátört a szomorúság és nem lehetett megvigasztalni sem, így hazavittem.

A fenti egyik válaszoló jól írta, egyszerű, átlagos kapcsolatban voltunk a feleségemmel, nem voltak hangos viták. Voltak mindkét oldalon sérelmek, mint bárhol máshol. Ahogy a feleségem mondta, jó baráti viszonyban voltunk és ma is ezt érzetem, ma nem is sírt igazából, legutóbb szomorú beszélgetésünk volt, ma teljesen jól meg tudtunk beszélni mindent. Egyelőre nem válunk el, én nem is akartam hogy ez most papíron is megtörténjen, ezért rá bíztam ezt a döntést és azt mondta, hogy neki sem sürgős. Vannak céges juttatások a részemről amúgy, amik járnak a feleségnek és a gyereknek is, így ezeket sem vesztik el. A lakcímem nekem amúgy ez az ideiglenes, anyámé az állandó, de azt mondta, felőle egyelőre maradhat. Tehát egyelőre maradtunk abban, hogy bármikor láthatom a gyerekeket, a lakásban amúgy nem jártam, néhány cuccom elhozta, ő akart több mindent is mivel anyám nem számított rá ezek szerint, hogy mikor érkezem, így egy darab párna sem volt, szóval mondta a feleségem, hogy vigyem el az ágyneműt stb., de én mondtam, hogy maradjon minden, néhány dolog van anyámnál meg ami munkába kell, a többi az úgy van, ahogy hagytam.

Összességében a feleségemmel úgy érzem jól meg tudtunk beszélni mindent, a gyerekek helyzete aggasztóbb.

2023. aug. 9. 18:10
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!