Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
 371/2044 anonim ***** válasza:
98%
Kapcsold fel a lámpát éjjel ha félsz, amúgy télen majd még kellemetlenebb lesz neked ott egyedül, főleg hogy már egyszer hozzászoktál a családodhoz.
2023. aug. 13. 22:56
 372/2044 anonim ***** válasza:
98%

Az biztosis, hogy jó döntést hoztál, a családod szempontjából mindenképpen, mégha jelenleg nem is érzik a pozitív hatását. De idővel rá fognak döbbenni, hogy nincsen szükség állandóan olyan személy jelenlétére az életükben, aki jóval fiatalabb pinák után rohangál a meglett kora ellenére.

Az meg, hogy nem akar veled együtt lenni állandóan, nem meglepő szerintem. Annyira nem vagy nagy szám neki. Lesz itt még sírás bőven. 🤣Ott fogsz rinyálni a volt családod ajtaja előtt nem is olyan sokára.

2023. aug. 14. 08:49
 373/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
29%
#370: Hát
2023. aug. 14. 09:01
 374/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
88%
Áh, melléütöttem. #370: Szóval Te írtad le, hogy nem tudtáátok, hogy mikor költözöl el, ezért ő szervezte az életét, nyaralást, stb. Ez így normális, nem várhatod el, hogy a lány élete akörül forogjon, hogy anyád mikor megy el barátnőzni, moziba, SZTK-ba és lesz üres a lakás. Ahogyan ahhoz is hozzá kell szoknod, hogy a gyerekek se akkor fognak rád érni, amikor Te magányosnak érzed magad, hanem akkor, amikor a megállapodás szerint rád kell, hogy érjenek. Piszok sokat kell majd időben is alkalmazkodnod és meg kell tanulnod egyedül értelmesen kitölteni a szabad idődet. Ezért írtam korábban, hogy Te most minden értelemben új életet kezdhetsz, de kell is, hogy kezdjél!
2023. aug. 14. 09:05
 375/2044 A kérdező kommentje:
Ezt már most érzem, a nejem nagyon kivan azon, hogy ő már nem 20 éves, ő már túl van ezen a randizunk, nincsen semmi fixen, csak sodródunk. Ő azt mondja, hogy neki van egy élete amiben mindennek helye van, a megszokott rendben és nem tudja az életet, a munkát, a gyerekeket a kis hölgy programja szerint intézni, hogy amikor neki jó, akkor megyünk bárhova is.
2023. aug. 14. 10:28
 376/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
98%
A nejednek maximálisan igaza van, a család életét ő működteti ezentúl és azt csak szervezetten, szabályok mellett lehet. És majd jönni fognak a szabályokat 'áthágó' extrák: beteg a gyerek, feleségednek túlóráznia kell, extra iskolai progi, stb. Szóval neked kell majd sokat alkalmazkodni, és ez csak úgy fog menni, hogy vagy 'beáldozod' a lánykával tervezett progit vagy a lányka alkalmazkodik. De nem fog, hidd el! És nem lehet felróni neki, hogy nem fog alkalmazkodni a feleséged vagy a gyerek extra progijához, mert ő még nem méri fel, hogy ez az az áldozat, amit egy gyerekes férfi mellett egyértelműen meg kell hozni. Ezt neked kell felmérned és nem terhelned a negatív érzéseidet a lányra, hiszen őt is Te választottad.:) Próbálj a nejeddel egyezségre jutni az iskola évre vonatkozóan (hiszen már mindjárt itt van) és aköré szervezd a saját életedet! Ezzel rögtön m,eg is van az a keret, amihez meg a kislánynak kell alkalmazkodnia, és a készhségességéből mindjárt látzod, hopgy ő mennyire gondolja ezt az egészet komolyan.
2023. aug. 14. 14:12
 377/2044 anonim ***** válasza:
94%

"Ő azt mondja, hogy neki van egy élete amiben mindennek helye van, a megszokott rendben és nem tudja az életet, a munkát, a gyerekeket a kis hölgy programja szerint intézni"

Nem hiszem el, hogy te arra gondoltál, hogy a feleséged fig igazodni a lány progjamjaihoz, idejéhez. Már mégis miért tenné? Ez annyira abszurd feltételezés, hogy kezdek kételkedni az ép elmédben.

2023. aug. 14. 16:00
 378/2044 anonim ***** válasza:
98%

377# én már azon se lepődnék meg, ha azzal állna elő a feleségének, hogy néha kölcsön adhatná a házat, hogy legyen hol nyugodtan henteregni a csajjal meg azért akkor már vacsorát is készíthetne nekik 😄

Az a baj, hogy ez a pasi nem férjként tekint magára. Valamiféle gyerekszerepbe helyezte magát a házasságában is, ahol a feleség a pótanyu, aki gondoskodik mindenről anyagilag is meg mindenhogy. Ezért nem méri fel mennyire gáz 1-1 megnyilvánulása, mert tulajdonképpen olyanokkal hozakodik elő a feleségének, amivel az ember az anyjának hozakodna elő meg úgy is áll hozzá, hogy egy anya=a felesége úgyis mindent begbocsájt a gyerekének= neki.

Én csak azt nem értem, mit van úgy oda egy ilyen tutyi-mutyi alakért az a nő.

2023. aug. 14. 16:23
 379/2044 A kérdező kommentje:
Sajnos már most problémát okoz, hogy ugye vagy a gyerekekkel vagyok vagy a lánnyal, ugye sokszor a kettő időben útközne. Most még a nyári szünet miatt rugalmasabb a helyzet, de szeptemberben már suli, külön órák és edzés, a nejem is jár sportolni, szóval látom persze hogy lesznek itt nehézségek. Főleg, hogy egyelőre a feleségem lakásába nem megyek fel, nem vagyok ugyan kizárva, de nem szívesen mennék fel, így a találkozásokat is máshol kell megoldani.
2023. aug. 14. 19:14
 380/2044 anonim ***** válasza:
94%

Pfff... Eddig is vagy a csajjal voltál vagy a gyerekeiddel, nincs itt semmi változás. Maximum neked tűnt fel, kicsit későn, hogy eddig xartál rájuk, mert egy éve kergeted a fiatal pipihusit.

Aztán úgyis azt csinálod, mint a hozzád hasonlók: letojod a gyerekeid, mindent alárendelsz az új "kapcsolatnak". Aztán ha a csaj kidobott, meg már hiába vinnéd a gyerekeid.

2023. aug. 14. 21:12
❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!