Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/2044 A kérdező kommentje:
Igen, nem szokott hívni. De a feleségem is ritkán hív, csak ha valami sürgős ügy van, igaz neki nem kell hívnia, mert korábban nem voltunk sokáig külön. Bár amikor elvitte anyósom a gyerekeket nyaralni és a feleségem is ment, de én nem, minden este felhívtak videóhívással, ez is igaz.
2023. aug. 10. 07:31
 352/2044 anonim ***** válasza:
83%

Vagy a barátai nem tudnak rólad...vagy a barátja. Ugye, érted.

Egyből meg is magyarázza, hogy miért lépett hátra kettőt, mikor te otthon borítottál. Lehet, hogy neki közben már alakul valami valaki mással. Következő hétvégén még családi rendezvény, nélküled. Aham... szerintem ezt te is pontosan tudod, hogy az ember nem mindig ott van és azokkal, ahogy állítja.

Minimum erősen gyanús, hogy ahelyett, hogy lubickolna a boldogságban és minden percét veled töltene, ő inkább a barátaival megy el egyedül.

Szerintem ezt rendesen becoptad. 😁

2023. aug. 10. 08:24
 353/2044 A kérdező kommentje:

A barátnőit ismerem amúgy. Azt beszéltük, hogy esetleg az utolsó napon lemegyek hozzájuk, de ezt nem fixáltuk. Én nem szeretnék a Balatonban fürdeni, nem is szoktam nagyon fürdőzni, csak a gyerekek miatt.

Amikor kedden a feleségem megtudta, hogy mi a helyzet, vagyis ő már előtte nap sejtette, hogy én lépni fogok, de előtte még megbeszéltünk egy programot a feleségemmel, amiről azt gondoltam, hogy tárgytalan, ha már itt tartunk, de mivel mindenképp beszélni akart velem, így mondta, hogy akkor vár munka után. De közben mi már a lánnyal megbeszéltük a találkozót, így együtt voltunk, mikor a feleségem hívott. Eléggé mérges lett a lány, hogy az ő programja borul, pedig egy fél órás dolog volt ez a nejemmel, akkor hisztizett, de én nem könyörögtem neki, mondtam, ha a feleségemmel ezt elintéztük, utána vagy jön velem vagy nem és végül úgy döntött, hogy akkor mégis jön velem.

2023. aug. 10. 08:45
 354/2044 anonim ***** válasza:
98%

Hiába magyarázol neki, úgysem érti. Neki egyszerűen az kellett, hogy lelépjen otthonról most. Szerintem a csaj jelenléte is csak egy megfelelő indok volt neki, hogy meglépje.Bátrabb lett, legalább lesz kivel kötetlenül szexelni is. Kérdezőnk simán megunta a családosdit. Sokan vannak így. Minden más csak rizsa, amiket ide hányt. Rá unt a családra, a kiscsajt sem szereti valójában, csak dugni kell neki(ezért sem volt annyira lelkes, ha a szex milyenségéről faggattuk), amíg élvezi a család nélküliséget. Válni is azért nem válik el, mert ha már esetleg elege lesz a kötetlenségből, akkor simán hazamegy a balek feleségéhez és a gyerekeihez. Remélem lesz az asszonynak esze, ha majd ez bekövetkezik.

A gyerekei miatti ál sirámai is csak elterelés arról, hogy mi is a valódi oka a lelépésnek.

A kislány dolgai is ezért nem hatják meg igazán. Ha mással is dug mellette, azt is leszarja, hiszen csak elterelésre használja, hogy nehogy kiderüljön róla, hogy besokallt a családosdi miatt. Ezt jobban szégyellné, mint azt, hogy mások szemében egy nő miatt dobbantott.Ráadásul bármikor beújíthat egy másik kislányt is, így szex terén még változatosabb lehet az élete.

Most szabadon lehet, a gyerekei sincsenek állandóan a nyakában. A csaj is éli az életét, anyuci sincsen otthon jelenleg, tiszta kánaán ez most neki. Kérdés, meddig lesz az? Az is lehet, hogy később sem fogja úgy érezni, hogy újra családban akar majd élni.

2023. aug. 10. 09:13
 355/2044 anonim ***** válasza:
97%
Vagy ő élne újra családban, csak a felesége nem fogadja vissza.
2023. aug. 10. 15:56
 356/2044 anonim ***** válasza:
73%

Ezért írtam, hogy remélem lesz az asszonynak esze, ha ez bekövetkezik. De sanszos, hogy nem. Elég baleknek tűnik a leírtak alapján. Semmi önbecsülést nem látok nála. Kérdezőnk úgy játszik vele, mint macska az egérrel. Ő meg tűri, sőt még segíti is a játékát. Ezért van a delikvens ilyen nagy mellénnyel. Tudja, hogy bármikor hazamehet. Számító görény, de segítenek neki abban, hogy azt csinálja, amihez éppen kedve van.

Lehet megkövezni, de az asszony megérdemli a sorsát, ha nem szedi össze magát addigra, mire a kóbor farkú kandúr újra veri nála az ajtót.

2023. aug. 10. 16:12
 357/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
93%
#356: Ilyen hülye feleség nincs a világon, szerintem. A nő klasszisokkal felnőttebbnek, megfontoltabbnak látszik, mint a kérdező, és nem o9lyannak túnik, mint aki nem bírna el a két kamasszal. Miért kellene neki a krapek újra, ez után a cirkusz után? Kényszer nincs, de remélem, hogy ekkora 'szerelem' sincs, mint ami a visszafogadáshoz kellene. Szerintem a kérdező nem is járna jól, ha vissza engedné a felesége ez után a kis kaland után, mert sazerintem szüksége van arra, hogy megtanulja végre: minden döntésnek van következménye és azt vállalni kell.
2023. aug. 10. 17:55
 358/2044 anonim ***** válasza:
90%
#357: ha a feleség olyan lenne, ahogy leírtad, a kérdező kidobta volna az összes cuccával együtt és felvette volna a lakáskulcsot. De nem ez történt.
2023. aug. 10. 18:31
 359/2044 anonim ***** válasza:
85%

Sok hülye feleség van, aki kizárólag az érzelmeire hallgat. Az esze meg valahol a vakondoknál van letétben. Én pl. biztosan nem foglalkoztam volna azzal, hogy a csapodár féregnek lesz-e valami az anyja lakásában. Hogyne, persze még én gondoskodjak egy ilyenről, aki hátbaszúrt. A lfszt! Oldja meg. Ha félre tudott bszni, akkor làssa el magát. És nem érzelgősködnék vele a továbbiakban. Legközelebb kizárólag a bíróságon lesz kedvem találkozni vele. Addig a hátam közepére sem kívánom a làtványát.

Nos, ez a nő meg még vàlni sem akar. Egérutat adott ennek a fsznak inkább. Na, ezért balek. És a nyár rá, hogy vissza fogadja. Ez féreg meg ezzel tisztában van. Ezért érzi magát nyeregben.

2023. aug. 10. 18:41
 360/2044 anonim ***** válasza:
95%
*és a nyakamat rá, hogy vissza fogadja
2023. aug. 10. 18:42
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!