Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?
Sziasztok!
Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.
A feleséged azt látta csak, amit el akartál vele hitetni, és el is akart hinni. Most vége az előadásnak, eddig bírtad. A színészek is elfáradnak egyszer. A lelked mélyén mindig ez voltál, ami most vagy. Elhiszem, hogy sokkolja, de nem tehet semmit ellene. Annyit tehet, hogy megmaradsz a gyerekek apjának, de mint férfit örökre leír.
Anyáddal meg nem kötelező jópofiznia a továbbiakban is. Marad pusztán nagymamának. Ennyi.
Ilyen bizony. Csak ő azért nem látott reálisan, mert azt hitetted el vele, hogy nem ilyen vagy.
Az meg miért sajnos, hogy mit mondanak neki mások? Jól mondják. Nem te voltál a megfelelő számára. Ez a valóság. Tőled rendesebbek is vannak. Az már más lap, hogy talál-e. De ha nem is talál, nem kell beérnie veled ismét, csak ezért. És nincsen jogod elvárni tőle, hogy a rendelkezésedre álljon, ha esetleg meguntad a fiatal pinák hajkurászását egy ideig. Fogd fel, hogy ez a szekér elment. Nem marad talonban, mert neked ez az elképzelésed. Lfszt a seggedbe!
Hajkurászd az aktuális kis pinát, elvégre te választottad. A szádat meg szépen befogod. A feleségeddel kapcsolatban már nem lehet semmihez sem igényed. Meg lett mondva, hogy a döntésed összes következményét vállalnod kell. De csendben! Nincsen jogod sértve érezni magad semmi miatt. Az önzőségnek mindig lesz ára mucikám. Tanuld meg!
#398: Ismét leírom: szerintem okos nő a feleséged. És egy okos nőnél ilyen esetben nincs 'visszaneős lehetőség' történjék bármi is. Van viszont annak a felismerése, hogy 'Jé, elbírok egyedül az életünkkel, a gyerekekkel, a munkámmal, a háztartással, de jó! Aztán meg ez: 'Jé, remek egyedül egy vas. du. amíg a gyerekek az apjukkal vannak!' Majd ez: 'Remek a barátnőmmel ez a hétvége, remélem, a gyerekek jól vannak az apjukkal.'
Ez is eljön majd:'Jé, az a férfi mintha engem nézne!' Meg az is, amikor majd visszanéz és választ újra. Szerinted ebben a sorozatban Te hol jelenhetnél meg ? Mert szerintem sehol, az elején sem, de a közepe táján meg végképp nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!