Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiként írok, ami valószínű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. Van feleségem, gyerekek is, de megismertem egy nálam jóval fiatalabb lányt és szeretnék vele komolyabb kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Férfiként írok, ami valószínű ritkább itt, mégis fontos kérdésem van. 38 éves vagyok, van egy feleségem és két gyerekünk, több, mint 15 vagyunk együtt. Jelenleg együtt élünk nejem saját lakásában. Megismertem egy fiatal lányt a munkahelyem és nem szűnik a vonzalom iránta. Én próbáltam elhatárolódni tőle, de nem sikerült és most már ott tartok, hogy szeretnék vele lenni. A munkahelyen mivel tudják, hogy van családom, csak kollégiális viszonyban vagyunk. De rendszeresen találkozunk a parkolóban, titokban, és már volt kolléga, aki rákérdezett, mi van köztünk. Mivel csak így tudunk találkozni, szex nincs köztünk, de nagyon vágyom rá és most már arra gondoltam, elhagyom a nejem és a gyerekeket és anyámhoz költözöm. De félek, hogy ha ez az új kapcsolat nem működik, a nejem nem fogad vissza. Akik tudnak róla, most azt mondják, hogy én vagyok a gonosz, de nem tudok mit csinálni, ha így érzek.

2023. júl. 21. 07:28
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/2044 A kérdező kommentje:
Egyik gyereknek sem kötelező, de azt mondtuk nekik, hogy jó lenne, ha együtt tudnánk tölteni az időt. Most rugalmas a találkozás, mivel még nincs suli, utána a helyzet ennél nehezebb lesz. Mondtam a feleségemnek, hogy idő kell, nem tudhatja hogy alakulnak a dolgok, de azt mondta, hogy neki már nincs ideje erre a játékra. Amíg otthon voltam, maradhattam volna, azzal, hogy kiléptem és vissza sem mentem, bezárult ez a lehetőség. Én azért remélem, hogy nem és ha úgy alakul, másképp gondolja, de egyre többször utal rá, hogy számára nincs visszaút
2023. aug. 17. 11:49
 392/2044 anonim ***** válasza:
98%
Remélem is, hogy nem lesz soha visszaút a feleségedhez. És ha egyszer őszinte leszel végre önmagadhoz is, akkor beismered, hogy nem volt a családosdi neked való egyáltalán. A fiatal éretlen kis pinák hajkurászása x időre annál inkább.Maradj is ennél, amíg van lehetőséged rá. Ez a te szinted, nem a felnőtt érett nők.
2023. aug. 17. 12:02
 393/2044 A kérdező kommentje:
Már anyámmal nem is beszél a feleségem, mivel úgy döntött, ha anyám beengedi a lányt a lakásba és mellé még jópofizik is vele, akkor részéről ennyi volt. Ha anyám a gyerekekről kérdez, akkor válaszol, de minden egyéb, eddigi baráti viszonyt felfüggesztett.
2023. aug. 17. 12:05
 394/2044 A kérdező kommentje:
A feleségem szerint őrült vagyok, azt is mondta, hogy már rám sem ismer vagy mindig ilyen voltam és ő látott másképp vagy most lettem ilyen, de amilyennek most lát az nem tetszik neki. Sokszor mondtam, hogy a barátnőm igenis lehet az új igazi, nyilván neki nem így mondtam és azt mondja, ha azt képzelem, hogy a 20 éves lány lesz az új életem, akkor nagyon hülye vagyok.
2023. aug. 17. 12:07
 395/2044 anonim ***** válasza:
98%

A feleséged azt látta csak, amit el akartál vele hitetni, és el is akart hinni. Most vége az előadásnak, eddig bírtad. A színészek is elfáradnak egyszer. A lelked mélyén mindig ez voltál, ami most vagy. Elhiszem, hogy sokkolja, de nem tehet semmit ellene. Annyit tehet, hogy megmaradsz a gyerekek apjának, de mint férfit örökre leír.

Anyáddal meg nem kötelező jópofiznia a továbbiakban is. Marad pusztán nagymamának. Ennyi.

2023. aug. 17. 12:18
 396/2044 A kérdező kommentje:
Szerintem én mindig is ilyen voltam, nem tudom ő miért gondolja, hogy más lettem. Sajnos most mindenki azt mondja neki, hogy túl jó volt hozzám és keressen majd ha ezen túl lesz, egy rendes férfit.
2023. aug. 17. 12:28
 397/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
97%
#396:'Sajnos most mindenki azt mondja neki, hogy túl jó volt hozzám és keressen majd ha ezen túl lesz, egy rendes férfit.' Ezen Te mit nem értesz? A többiek a külsőséget látják. Azt nem, hogy esetleg ebben a dologban valamelyikőtök boldogtalan volt, de azt igen, hogy Te léptél. És ha léptél, akkor ez azt jelenti, hogy vége, a feleséged kezdjen új életet. És ez így is van jól, mégis: meddig kellene arra várnai, hogy TRe megund a lánykát és visszamenj? Nagyon helyesen gondolja: Te, mint férfi megszűntél a számára, de maradhatsz apa(és nagymama az anyád) mindaddig, amíg tiszteletben tartjátok az ő külön, önálló életét. Ez így helyes, és ha Te mást vársz vagy másban reménykedsz, nagyon a bilibe lóg a kezed.
2023. aug. 17. 12:59
 398/2044 A kérdező kommentje:
Abban reménykedem, hogy ha véletlen úgy alakul, akkor lesz még helyem a feleségem mellett. De jelenleg nincs erről szó. Most nyilván nem változtatnék ezen.
2023. aug. 17. 13:05
 399/2044 anonim ***** válasza:
98%

Ilyen bizony. Csak ő azért nem látott reálisan, mert azt hitetted el vele, hogy nem ilyen vagy.

Az meg miért sajnos, hogy mit mondanak neki mások? Jól mondják. Nem te voltál a megfelelő számára. Ez a valóság. Tőled rendesebbek is vannak. Az már más lap, hogy talál-e. De ha nem is talál, nem kell beérnie veled ismét, csak ezért. És nincsen jogod elvárni tőle, hogy a rendelkezésedre álljon, ha esetleg meguntad a fiatal pinák hajkurászását egy ideig. Fogd fel, hogy ez a szekér elment. Nem marad talonban, mert neked ez az elképzelésed. Lfszt a seggedbe!

Hajkurászd az aktuális kis pinát, elvégre te választottad. A szádat meg szépen befogod. A feleségeddel kapcsolatban már nem lehet semmihez sem igényed. Meg lett mondva, hogy a döntésed összes következményét vállalnod kell. De csendben! Nincsen jogod sértve érezni magad semmi miatt. Az önzőségnek mindig lesz ára mucikám. Tanuld meg!

2023. aug. 17. 13:08
 400/2044 Appassionato2022 ***** válasza:
89%

#398: Ismét leírom: szerintem okos nő a feleséged. És egy okos nőnél ilyen esetben nincs 'visszaneős lehetőség' történjék bármi is. Van viszont annak a felismerése, hogy 'Jé, elbírok egyedül az életünkkel, a gyerekekkel, a munkámmal, a háztartással, de jó! Aztán meg ez: 'Jé, remek egyedül egy vas. du. amíg a gyerekek az apjukkal vannak!' Majd ez: 'Remek a barátnőmmel ez a hétvége, remélem, a gyerekek jól vannak az apjukkal.'

Ez is eljön majd:'Jé, az a férfi mintha engem nézne!' Meg az is, amikor majd visszanéz és választ újra. Szerinted ebben a sorozatban Te hol jelenhetnél meg ? Mert szerintem sehol, az elején sem, de a közepe táján meg végképp nem.

2023. aug. 17. 13:12
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!