Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Höglyek! Hogy alakult ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Höglyek! Hogy alakult ki a szeretői kapcsolatod a párod mellett?

Figyelt kérdés
Akiknek van barátjuk, férjük, azokhoz szól a kérdés. Hogy alakult ki a dolog a szeretővel, szexpartnerrel?
febr. 17. 18:51
 1/10 anonim ***** válasza:
33%

Volt anjo egy gyökér párom az mellett szenvedtem sokat lelkileg megbizhatatlan meg etc viszont szinte együtt éltünk a tesoi haverjai nekem is szinte már tesói barátaim voltak stb.

De a kapcsolatban hanyagolt nőzött es végig hülyített hogy en lennék a féltékeny rengeteget szenvedtem amugy.

Igy lett szeretőm csak. Pótléknak vigasznak aki "pátyolgat", tanitott a pasikrol meg fejlesztett hogy ne legyek má' hülye meg rengeteget sztorizott csajokrol igazábol rengeteget nevettünk ölelől bújós alvások filmbeli szeretkezések (nem szex, sz.pás meg ezek hanem szeretkezések.)

Vele ugy alakul ki hogy társasaggal voltam valahol meg ő is a 2 társaság meg ismerte egymást vmi nagy kör voltunk, na szóval és elkezdtunk simán spontán beszelgetni.

Aztán meglepett a neve mert egy az egyben ugy hivják ahogy az egyik régebbi szerelmem(vezeteknév keresztnév is ugyanaz), igazábol ez keltette fel jobban a kivancsiságom.

Aztán mivel ugyse ismerem csak vmi haver haverja vagy ki a körben, igy lesz.rtam mindent azaz laza voltam es önmagam adtam, nem voltam sem zavarban, sem gátlásos, meg fura volt hogy elsőre kapásbol lehet vele akár mély érzelmi dolgokrol is beszélni nem néz hülyének nem tereli a témát nem zsibbasztom, nem csak hallgat mint egy birka, nem tér rá semmire hogy menjunk inni vagy bármi hanem tökre hagyta meséljek bármit és a hozzászólásai nem sima közhelyek voltak hanem ami meg is fog elgondolkodtat is, érdemben tudott mindenhez hozzá tenni.

Igazabol egyfolytában csak ledöbbentett..

Eleinte csak a neve

Aztán hogy lehet vele komolyan is beszélni mikozben nem is ismerem kb

Aztán még van is értelme annak amit mond, pont passzolt

Aztán jók a szándékai (tanácsok segitség jót akar érdekli ami velem van)

Nem zavarja ha egy nő panaszkodik hanem érdeklődve figyeli

Elsore el lehet vele beszélgetni

Stb stb

Igazábol igy ő lett az akit hívok ha a párommal már megint összevesztem es görbül a szám.

Átmentem hozzá beszélgettunk tanácsok "okosítás", aztán sztorizások nevetések (irtó jofej pasi)bújás ölelések meg amiket írtam.

Meg akármen̈nyire voltam fura is vagy érdekes vagy kettyós", ő soha nem éreztette.

Volt amikor szinte "csodorban" mentem át hozzá nehogy valaki meglásson.

Akkoriban vettem fel.olyan stilust hogy fekete átlátszo csipkekendő, mélybordó vörösrúzs, feketére húzott szemek es csak sötétben közlekedek:D

Amugy az tetszett is mikor egy másik pasival igy szexeltünj és végig a szemembe nézett mert az vonzotta nagyon:)

Amugy amikor szakitottunk olyan 3.5 év mulva akkor már a szerető se kellett. Az csak a párom mellett kellett lelkileg..

febr. 17. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Ja amugy mai nap is ha összefutunk (volt, hogy a párommal ahogy mentem ő jött szembe)leálltunk pár szóra mesélt ezt azt, és az a cinkos mosoly..;) az visz mindent :)

Ma is kb egy csettintés a pasi, olyan 10 év mulva is.

Csak már okosabb pasikkal járok akik nem hülyék..

febr. 17. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Új munkahelyen ismertem meg a szeretőt, azonnal elkezdtünk flörtölni. A pasi folyton a feleségére oanaszkodott (aki amúgy az egyik barátnőm), én meg adtam is alá a lovat, pedig tudtam, hogy jó része nem igaz.

Amíg a párom vigyázott a 3 gyerekemre (akiknek nem tudom hol az apjuk), addig én azt hazudtam, hogy túlóráznom kell. Veszekedéseket generáltam otthon, hogy leléphessek (ekkor anyámra bíztam a gyerekeket).

Ezt az exférjem szeretője nevében írtam🤣🤣

febr. 17. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
A szeretőm meg volt már a férjem előtt is 🤷‍♀️. Munkaügyben ismertem meg még 21 évesen. 14 éve tart a viszony.
febr. 17. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
#4 rosszindulat nélkül kérdezem: tudja a férjed? Miért nem a szeretőddel vagy együtt?
febr. 17. 21:06
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

#5 Nem tudja.

Nem vagyunk együtt, mert egyikőnk se tud elegendő pénzt keresni 😵‍💫, hiába dolgozunk, örökség egyhamar nem lesz, jól élni meg szeretünk.

febr. 17. 21:13
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 hűha... Boldog vagy?
febr. 17. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

#7 Többnyire igen 😁, mert magamat szeretem a legjobban.

De vannak rossz napjaim is.

febr. 17. 21:19
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 A férjed jól keres? Ő meg talált egy jól kereső nőt? :D
febr. 17. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

#9 Igen, mindenki jól keres rajtunk kívül.

Voltunk külföldön is, dolgoztunk több pénzért, de eldőzsöltük hamar.

febr. 17. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!