Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalasok nagyrésze sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalasok nagyrésze sosem derül ki. Miért?

Figyelt kérdés
Szándékosan vak a házastárs vagy ennyire el lehet játszani a boldog párt?
ma 14:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Nagyrésze nem derül ki? Degogynem derül ki.
ma 14:35
 2/17 anonim válasza:
38%
Nekem több pasim van egyszerre régóta és hál isten még nem derült ki soha. Igazából ha van konkrét bizonyíték a megcsalásra akkor derül ez ki.
ma 14:36
 3/17 A kérdező kommentje:
Kollégák nagyresze szeretőt tart hosszú évek óta a munkahelyen, közben otthon idilli minden. Sose derült ki egyiknek sem
ma 14:44
 4/17 anonim ***** válasza:
84%

De kiderül és nyilván ezt nem fogják világgá kürtölni....

Amikor engem csaltak (pedig nagyon hamar rájöttem), még én bújdostam volna el szégyenemben.

ma 14:48
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Kiderül csak vagy cseszik rá otthon a párja,vagy hallgat mert nincs hová mennie.
ma 14:52
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Még durvább. Kiderül és még akkor is eljátszák a boldog párt, továbbra is folytatják a családi "idillt".
ma 14:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy a munkatársaid felszedtek valakit, attól még nem látsz te bele a családi háttérbe. A nők hamar észreveszik. Vagy nem érdekli őket annyira, hogy utánajárjanak, mert ők is csalják a párjukat, vagy csak már megszokásból vannak velük és nem akarják otthagyni, vagy kinyomozzák és otthagyják a pasit. Olyan naív nő ritka, aki ne jöjjön rá, hogy megcsalják.
ma 14:58
 8/17 A kérdező kommentje:
Munkahelyen azoknak a férfiaknak aki hosszú időn át szeretőt tartottak, kettőnek otthon a felesége gyereket is szült . Sőt a felettesem a szeretőjével mentek baba ruhát venni
ma 15:04
 9/17 anonim ***** válasza:
Csak ha ügyesek.
ma 15:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor anno egy új munkahelyre kerültem az volt az első hogy megtudtam, ki kivel b*szik félre éppen. És kisgyerekes pasik is bőven voltak, akiknek a feleségük otthon volt vagy még várta is a tesót.

Már a hányinger kapott el, amikor kisbabájukról mutattak képet, utána meg szünetben eltűntek egy másik nővel.

És nem, nem derült ki az esetek 90%-ában otthon.

ma 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!