Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak részéről a megcsalások és szerető tartások
fő oka a Pareto elv?
Figyelt kérdés
Állítólag a nők 80 százaléka a férfiak 20%-át akarja, igen ki akarna egy határozatlan félénk elhízott férfit, aki esetleg egzisztenciálisan is rosszul áll, így szinte minden nő a sportos magabiztos határozott anyagilag rendben lévő férfiakat akarja, na most ilyen férfiből kevés van és mivel a nők ilyen férfiakat tartanak a vonzónak ezért hosszú sorok állnak az ilyen férfiak előtt, ezért az ilyen férfiak megtehetik azt hogy több nővel legyenek és ez sokszor ki is használják tisztelet a kivételnek.
Ez lehet nyilván a megcsalások fő oka vagy az hogy szeretőt tartson egy férfi.
szept. 22. 14:23
1/8 anonim válasza:
Dehogy az. Egyszerűen unják a nőjüket, nem jó a szexuális élet.
szept. 22. 14:25
2/8 anonim válasza:
Olvastam valahol, hogy a házasságok felében(!) elvileg nincsen szex vagy annyira ritka, hogy az korántsem nevezhető kielégítőnek az egyik félnek. Az embereknek (mármint a normális, nem aszexuális embereknek) igenis fontos a szex. Ahol az egyik fél, jelen esetben a férfi szexuálisan frusztrált, de nincs bátorsága ahhoz, hogy elváljon a gyerekek stb. miatt, ott bizony máshol fogja keresni a kielégülést. Ez helyes így? Nem. Morálisan elítélendő? Igen. Ugyanakkor szerintem valamilyen szinten teljesen érthető.
szept. 22. 14:36
3/8 anonim válasza:
Nem. Én is a szexmentes kapcsolatokat tartom elsőszámú oknak. A sokéves házasságok 60-70%-ban semmi szex nincs és a nő nem akarja általában.
szept. 22. 17:37
4/8 anonim válasza:
3. És miért nem akarja? Esetleg az nem lehet, hogy a férfi már semmit nem tesz, hogy a nőnek legyen kedve? Esetleg az nem lehet, hogy sosem volt jó a szex, mert a férfi nem figyelt a nő igényeire? Értem én hogy rá akarod húzni a nőkre a vizes lepedőt, de az a helyzet, hogy ez két emberen múlik mindig.
szept. 22. 18:22
5/8 anonim válasza:
A magszóro alaposzton az oka.
Ezek még egymast is meghúzzák. Mindenkit.
szept. 22. 18:47
6/8 anonim válasza:
#4 Ha soha nem is volt jó a szex, akkor a nő ott minek megy bele a házasságba? Ha pedig belemegy, akkor abból feltételezhető, hogy a férfi arról, hogy a nőnek valami nem jó, semmit nem tud...
szept. 23. 13:11
7/8 anonim válasza:
"A magszóro alaposzton az oka.
Ezek még egymast is meghúzzák. Mindenkit."
csak a saját feleségüket nem? akkor hogy is van ez?
szept. 23. 18:37
8/8 anonim válasza:
6. Ez persze logikus, de a kapcsolatok érzelmi dolgok, egyáltalán nem kőnyű elengedni valakit akit szeretsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!