Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtudtam, hogy van valakije....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam, hogy van valakije. Próbáltam szerető maradni, de nem megy. Rá fog jönni, mit veszített?

Figyelt kérdés

Kb 1 évig tudta velem elhitetni, hogy nincs senkije, csak engem akar. Zűrös volt az élete, vártam rá.

Változott pár dolog, és azonnal kiderült, hogy régóta párja van. Én összetörtem, mert nagyon szerelmes vagyok belé. Próbált vigasztalni, hogy ne borítsak semmit, ami odáig fajult, hogy most ugyanúgy fűz tovább. De én úgy érzem lelkileg már teljesen kiégtem, én csak szeretni akartam őt.

Persze elmondja a párját mindennek, folyton veszekednek, ezt pluszban kell hallgatnom. De nekem persze órákig tartja a monológot, mennyire jó velem.

Kikészültem, ezt is zokogva írom, kiszakad a lelkem annyira szeretem őt, és én ezt nem bírom tovább, hogy ott egy másik nő. És most jött a hidegzuhany megnéztem a férfi tiktokját, ami tele van újraközlésekkel és mind annak a nőnek szól. Lelkileg én most halott vagyok.

Be akarom fejezni, és be is fogom, még ma elköszönök tőle.

De egyszerűen nincs mi vigasztaljon, egyáltalán benne van a pakliban, hogy később azért rájön majd, hogy mit veszített? Vagy van bármi pozitívum ebben amivel tovább tudok menni? Jelenleg haldoklom.

tegnap 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
És ha rá is jönne kellene neked egy ilyen?
tegnap 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Számít, hogy rájön-e? Felesleges ezen izgatni magad, engedd el, ha rájön ha nem.
tegnap 19:58
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Annyi biztos,hogy amíg így viselkedik,addig tulajdonképpen meg sem érdemel tèged.Csak a szívedet töri össze.
tegnap 21:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elsonek probalj le nyugodni , aztan fekudj le aludni es holnap majd tisztabb fejjel lezarod magadban . Tiltsd, torold mindenhonnan . Ismerkedj massal, menj el szorakozni.
tegnap 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nezd. 1 hazudott neked. 2 még megvan neki a masik no. 3 Ha teged akarna mar kidobta volna.

Szerintem a masik no az elsodleges kapcsolata a biztonsag, te meg amolyan szabadidos tevekenyseg vagy neki

tegnap 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit érsz neki, akkor lehet hogy nem kéne ennyire beleesned, mert nem érdemli meg.
tegnap 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!