Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit éreztetek a megcsalás után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreztetek a megcsalás után?

Figyelt kérdés

Nekem kezdetben hihetetlen volt. Meg kellett győződnöm. Ezután addig mondogattam, hogy hányingerem van a volt páromtól, hogy képes voltam valós hányingert érezni, aztán hányni. Majd jött a harag. Végtelenül dühös voltam, futni kezdtem. Mikor jön el az a bizonyos megbocsátás? Nem kérem többé az életembe, de komolyan érdekelne. Meg tudtatok bocsátani, vagy az csak mese?

27/Nő, 7 évet éltem együtt vele.

tegnap 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Töröltem.
tegnap 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom nem érezte magát jól veled, ha megcsalt. Te akarnál egy olyan emberrel lenni, aki szimplán nem érzi magát jól veled? A megcsalás már egy következménye ennek csak. Túl van nagyon hypeolva ez a megcsalás téma. Ha viszont szeretne téged, akkor egyenes lenne veled. Ha nem szeret, akkor meg már úgyis mindegy minden.
tegnap 23:44
 3/4 Noren1989 ***** válasza:

Miért kéne megbocsàjtani egy hazug megcsalónak?

Inkàbb magaddal foglalkozz, őt meg szépen zàrd ki az életedből.

ma 03:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Az első fél év borzasztó volt. Utáltam őt, undorodtam tőle és magamtól is. Hogy miért tette ezt velem? Én végig úgy éreztem minden rendben van, aztán persze mégsem.

Minden energiámat az edzésbe és a tanulásba fektettem. Aztán egyszer csak jobb lett. Nem tudom mikor történt a változás de fokozatosan javult. Nem bocsátottam meg, de már nem haragszom rá.

Le van tiltva mindenhol, így kontaktom sincs vele

ma 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!