Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Akiket szembesített a párjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket szembesített a párjuk a megcsalás lebukásának tényével, mit éreztetek, hogyan éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés

Névtelen fórum szerencsére, így remélem az érintett felhasználók tudnak majd érdemben hozzászólni, illetve nem fog átmenni a kérdés egymás szidalmazásába.

Szeretném, ha leírnátok, hogy titeket hogyan érintett, amikor a párotok végül rájött, hogy félre szoktatok menni mellette.

nov. 9. 16:21
A kérdező szavazást indított:
nagyon rosszul éreztem magam és őszintén megbántam, mert minden az én hibám volt, mindenért bocsánatot kértem
rosszul voltam, ideges voltam, de felvilágosítottam, hogy kettőn áll a vásár, az ő hibája is volt, hogy így alakult
hirtelen derült égből villámcsapásként ért és azon gondolkodtam, hogy a fenébe jött rá, amikor mindent tökéletesen diszkréten, titokban intéztem
azonnal vádaskodni, veszekedni kezdtem vele, volt nem kis tányércsapkodás, üvöltözés közöttünk
sajnos komolyabb fizikai tettlegességig fajult a szembesítés
bevallottam neki, hogy titokban tartottam és hazudtam, de nem igazán érdekelt már az ő véleménye
meglepődtem, hogy rájött, s így kulturáltan rávilágítottam, hogy mit rontottunk el
nem lepődtem meg rajta, bár kissé hirtelen ért a számonkérése, megpróbáltam vele megbeszélni több-kevesebb sikerrel
teljesen nyugodtan fogadtam, hogy rájött, számítottam is rá, mert már nemigazán érdekelt a közös sorsunk
halál nyugodtan erre a pillanatra vártam, hogy lebukjak és végre szakítsunk, már megbeszélni sem akartam vele semmit
4 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Én saját magam mondtam el, hogy megcsaltam. Hogy hánnyal azt nem mondtam, de nem is kérdezte.

Nagyon magányos voltam, nem törődött velem pedig csak pár éve voltunk házasok.

Teljesen nyugodtan közöltem egy reggelinél, hogy megcsaltam.

Elakarok költözni.

Még aznap leléptem.

nov. 9. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
26%

Én megcsaltam már kb egy tucat nővel a 15 év alatt.

Nem bántam meg, nem volt bűntudat, most is megtenném

nov. 9. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Teged hogyan szembesitett a parod ?
nov. 9. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:
81%

Részegen megd.gtam a barátnőjét.

Bűntudata volt és mindent elmondott az asszonynak.

Sajnos kelepcébe csaltak utána, inflagranti lebukás volt

nov. 9. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!