Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy ilyen üzenet hűtlenségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen üzenet hűtlenségnek számít? Megbocsátanátok a párotoknak ha ilyet küldene másnak?

Figyelt kérdés

Az üzenet:

“Nem akarlak zavarni de nem tudom tovább magamba tartani, sosem tettem teljesen túl magam rajtad, azóta is sokszor gondolok rád! Még mindig vannak érzéseim irántad! Te vagy a pótolhatatlan nő számomra!”

Több éves kapcsolat.

Mit szólnátok hozzá?

tegnap 23:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem lennék ilyen emberrel... menjen aztán pótolja a nőt...

Nem vagyok senkire rászorulva, nem vagyok kitartott, hogy minden méltatlan helyzetet el kellene tűrnöm :D Neked se ajánlom.

tegnap 23:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Érzelmileg kérdező nem hozzád hanem hozzá hűtlen. Ő vele akar lenni és téged használt fel, hogy elfelejtse, de nem jött össze. Lehet szakítani, de nem hozzád hűtlen.
tegnap 23:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, engedném had menjen
ma 00:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
kukikuka
ma 03:20
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Ez durva. Számomra ez még rosszabb lenne, mint az, hogy mondjuk megdugott valami random nőt...Azt még TALÁN meg tudnám bocsájtani. Ezt viszon nem.
ma 04:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz? Mit lehet ez megbocsátani? Meg sem bánta, és nem is fogja. Azonnal kuka.
ma 04:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kidobod aztán meg neked ir ilyeneket.

Ez a pasi a vergődést éli az az izgi neki.

ma 05:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tűnés!
ma 07:07
 9/13 A kérdező kommentje:
5: Pont ezt gondolom én is.
ma 08:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egy baki volt amit meg kéne bocsatani. Hanem más után futna nyilvánvaló.
ma 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!