Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen "üzenet" után írnátok a feleségnek, felkeresnétek? Mit csináljak?
Évek óta van egy férfi az életemben, voltunk hivatalosan is együtt, de a kapcsolatunk dinamikája nem volt jó. Mást akarunk az élettől, más az elképzelésünk mindenről.
Viszont időről időre visszatérünk egymáshoz... Van, hogy éppen csak pár napra, max. egy hétre, máskor hónapokra.
Jelenleg ő mással van együtt, házasok, elmondása szerint "minden jó", de sokat nem kérdezősködtem a kapcsolatukról, vagy a nőről.
De a csütörtök-pénteket együtt töltöttük, munkaügyben utazott vidékre és vele mentem. Azóta nem találtam a nyakláncomat, ami mindig rajtam szokott lenni. Értékes darab, de számomra az eszmei értéke is nagy, így szó szerint mindent felforgattam érte, felhívtam a szállodát is, az éttermet is, ahol voltunk, átnéztem mindent. Aztán ma a postaládámban megtaláltam, egy borítékban, egy cetli volt benne, egy szóval. "Tudom".
Nem nagyon értem ezt az üzengetést, igazából ha tudja, be is csengethetett volna, mert gondolom azért kellett így ideadni a nyakláncot, hogy jól megijedjek attól, hogy tudja, hol lakom...
Ti mit csinálnátok a helyemben? Keressem fel? Hagyjam figyelmen kívül?
Kérdeztem a férjétől, hogy otthon volt-e valami, azt mondta, hogy hidegháború és csend... Nyilván szégyellem magam valahol, eddig sosem kellett így egyikkel sem szembenéznem, nem tudták, ki vagyok, azt, hogy létezem.
Nem írnék neki.
Amúgy hogy került hozzá a nyaklánc?
És mit írnál neki? Hogy "tudom, hogy tudod!"? :D
Vagy nem igazán értem mit szeretnél ezzel elérni. Az ő dolguk, te pedig szállj ki ebből.
mehet valaszuziben:
"Szuper, akkor mar nem kell tovabb titkolozzunk. Egy kávé valamikor?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!