Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megnéztem a barátom üzeneteit...vajon megcsal?
Figyelt kérdés
Sziaztok!Belenéztem a párom üzenetibe és egy lánnyal akar képcserézni..(6éve vagyunk kapcsolatban)
Mit tegyek?Ha röktön mondom neki,hogy mit láttam akkor nyílván lebukok,hogy megnéztem az üzeneteit..Valaki segítsen
2021. ápr. 7. 19:51
1/12 anonim válasza:
Hogy csalhatott meg ha még nem is látta a másikat ?
2/12 anonim válasza:
Ennyivel még nem. Fog be a szád, ülj és figyelj. Ennyit tudsz tenni.
3/12 anonim válasza:
Mivel kémkedsz utána elég valószínű, hogy előbb-utóbb ez fog történni. Mint egy önbeteljesítő jóslat.
Láthatóan a bizalom 0 környékén van köztetek.
4/12 anonim válasza:
A kép cserélgetés az már elég jó jel.. 6 éve vagytok együtt és nem ismered azt a lányt akinek ezt küldte, tehát nem közeli ismerőse, igen ez az aminek látszik !
5/12 anonim válasza:
Általában oka van, ha valaki megnézi a párja telefonját.
Érdekelne az ok.
Ez általában többet mond a helyzetről, mint maga az üzenet.
6/12 anonim válasza:
Én nem bírnám ki, szerintem számon kérném, hogy mégis mért ismerkedik nőkkel melletted? Az hogy lebuksz kisebb gáz, mint az, hogy ő meg csajozni akar.. szerintem legalábbis. De persze így oda a bizalom, szóval nem akarok rossz ötletet se adni, nem muszáj rám hallgatni..
7/12 anonim válasza:
Elég nyilvánvaló, hogy vajon miért is akar képet egy másik nőtől...
9/12 anonim válasza:
"Elég nyilvánvaló, hogy vajon miért is akar képet egy másik nőtől..." Hát, ha az én barátnőm lenne képes leírni az, hogy "röktön", akkor én valószínűleg a másik lánytól először a helyesírásáról kérnék képeket...
10/12 anonim válasza:
Nyilván volt oka, hogy megnézze a telefont.
És kb igaz is.
Nehogymár úgy kellene tennie, mintha semmi nem történt volna.
A képcserés dolog az új kapcsolat építése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!