Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja beszélgetett egy lánnyal. mit tegyek?
A helyzet a következő van egy 1,5 éves kisfiúnk és az utóbbi fel évben egyedül maradtunk 0 segítség a párom reggeltől estig dolgozott még hétvégén is. Megromlott a kapcsolatunk de novemberben leültünk megbeszéltük most változtatunk. December 21.-én elment bulizni leitta magát nálam meg megszólalt a kis ördög és belenéztem a telefonjába. Akkor láttam meg hogy beszél egy csajjal . Képet kért tőle amit elvileg azért mert a csaj önbizalom hiányos meg csak a tetkójáról, de éreztem hogy ez nem ennyi. 26.-án altatta este a kicsit es kint hagyta a telefonját és akkor találtam meg a többi üzenetet. Olyanokat irt hogy egyszer él neki szabad kell ennyi plusz az életbe… hogy a zsepkendőn amit adott érzi az illatát rajta még itthon is…hogy olyan álma volt neki.. és 21.én várta a buliba de nem ment a csaj elakartak menni ketten sétálni meg azt írta neki hogy a szobájába akar menni. Na ezekre mind az volt a válasza hogy a csak amúgy a barátjának a barátnője és egy másik haverja meg közbe fűzi és csak amolyan basztatásképp csinálta ezt a csajjal. Azóta viszont a barátjával ( a csaj barátja) kitörölte az összes üzenetet.
Úgy érzem elvesztem teljesen. Nem tudok aludni nincs egy nyugodt percen folyamatosan azt gondolom hogy én jól meg lettem etetve. Egyszerűen nem tudom mi a helyes a végén még megőrülök.
Nem lehet a másiknak megmondani mit tegyen.
Én hasonló szituációban felnőtt gyerekkel repjegyet adtam neki !
Sajnálom :(
De egy ilyet, még ha meg is bocsájtasz sosem fogod teljesen elfelejteni és túltenni magad rajta, úgyhogy szerintem minél hamarabb zàrd le vele. Nincs egy szülőd, akihez mehetnél és segítene?
Hagyd, neki élvezet, ha átbsszák. Vannak ilyenek. Ha nem tudja nem fáj ugye.
Lapát neki kérdező, de olyan, aminek a nyele félúton eltörik alatta. Hagy essen jó nagyot seggre, aztán közölheted vele, hogy egyszer él, ennyi jár neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!