Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki évek óta házasságban vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki évek óta házasságban vagy kapcsolatban él, az nem vágyik másra? Vagy vágyik, csak elnyomja ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Mi a tapasztalatotok? Mit gondoltok erről? A legtöbb ember félrelép vagy sokan tényleg hűségesek? Van akiben abszolut nincs is vágy a férelépésre?

Nyilván egy hosszútávú kapcsolatban 2-3 év után elmúlik az újdonság varázsa.

tegnap 21:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Annyira nem nehéz elnyomni, ha amúgy jó a kapcsolat. Sokkal jobb a pároddal szexelni, mint valami random emberrel, akkor is, ha már nem újdonság. De ez tényleg csak abban az esetben igaz, ha nem hagytátok magát az egész kapcsolatot ellaposodni. Ha unatkozol, akkor jó hogy elkezd más érdekelni.
tegnap 21:07
 2/16 anonim ***** válasza:
79%
Ugyan még nem vagyok hosszú ideje házas, de lassan 5 éves a kapcsolatom. Nálam a válasz nem. Mindig is utáltam ismerkedni, nekem nem izgalmas volt, hanem frusztráló, csak muszáj volt, ha nem akartam egyedül maradni. Én például utálom ha hozzám érnek olyanok akikhez nem állok nagyon közel. Ez mindig gond volt randizáskor, ahol szinte rögtön hozzá kell érni kvázi idegenekhez. A férjemmel is jó fél év volt, mire őszintén örültem az érintésnek. Szóval én örülök hogy nem kell ismerkednem és jól elvagyok ebben a kényelmes intimitásban ami most van.
tegnap 21:07
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Én nem tudom, hogy én vagyok az elmaradott, vagy különc, bolond, de nem tudom megérteni hogyan lehet megunni azt az embert akit szeretek. Nyilván ha nem szeretem, de legalább tisztelem akkor nem teszem ki magam meg őt se annak, hogy másért legyek oda. Mert ugye az érzelmi megcsalás is hűtlenség és azzal kezdődik, hogy kapcsolatban mással flörtölsz (szemezés, mosoly), beszélgetsz, sőt ismerkedsz aztán beleszédülsz. (A testi megcsalást remélem nem kell elmagyarázni.)

Tehát én tényleg nem értem hogyan lehet megcsalni a párodat még úgyse igazság szerint ha őt le se tojjod, de magad többre tartod mint csalfa dög.

Mivelhogy lehet szakítani, válni sőt még nyitott kapcsolatban is élni.

Hogyan lehet megcsalni bárkinek is párját ha van szíve, gerince és önbecsülése?

tegnap 21:14
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Nem
tegnap 21:25
 5/16 anonim ***** válasza:
42%

Nekem az a real life tapasztalatom, hogy egymás után halmozzák a házasságon kívüli kapcsolatokat, de a felszínen meg megy a képmutatás.

Néhányan neten állítják, hogy jól érzik magukat a hosszú távú kapcsolatukban és nem hiányzik más és nagyon jó a szex. Nekem ez inkább úgy tűnik, mintha az elején se lett volna intenzív a kapcsolatuk, és ezért nem is hiányzik nekik semmi. Vagy még olyanokat ismerek, hogy megvolt a nagy szerelem, de utána elfogadják a langyibb napokat, csak úgy megszokásból, vagy elvből.

tegnap 21:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

#4: "Mivelhogy lehet szakítani, válni sőt még nyitott kapcsolatban is élni."

Ennyi, jól összefoglaltad. Számomra is ezek az opciók léteznek és igazából ezek közül bármelyik lehet, ha közös megegyezéssel történik. Egy dolgot nem tudok elképzelni: hazugságban, titkolózva megcsalni a páromat.

Még a nyitott kapcsolat is tisztességesebb, mint a megcsalás. Persze az is egyfajta megcsalás, de ha nyomós oka van, hogy nem tudnak/akarnak elválni, de intelligens módon, megbeszélve ezt választják (akár egy ideig), még mindig tisztább, mint egy titkos viszony, miközben a házastárs mit sem sejt.

tegnap 21:42
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az más helyzet, ha már van valaki aki felkelti az ember érdeklődését és az is más ha mincs, de vágyna újra arra az izgalomra ami egy ismerkedés elején van. Ez nyilván emberfüggő, de szerintem ezért van a sok megcsalás mert azbemberek vágynak erre az érzésre ismét, az újdonság varázsára.

tegnap 21:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vágyom másra. Az a titok, hogy tényleg szeretjük egymást, jól működik a kapcsolatunk, és a szex maximálisan kielégítő. Nekem az újdonságban sosem volt akkora varázs. Sokkal jobban érzem magam, amikor már valóban ismerem a másikat, és mélyebb a kapcsolat. Szóval nincs mit elnyomni, nincs bennem vágy mások iránt.
tegnap 21:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

24 éves voltam, mire rátaláltam életem szerelmére. Addig több újdonság ( ember) is volt az életemben sajnos, közepes vagy pocsék élményekkel. Kiléptem egy bántalmazó kapcsolatból is. Nem vágyom vissza sem azt, sem a többit.

A Párommal 15 éve vagyunk együtt boldogan, érzelmekkel, élvezettel teli házasságban. Az egyike azon dolgoknak amiket imádok benne, hogy már ismerem kívül belül, mit szeret, mire vágyik, minden rezdülését, ahogy hozzzám ér, ahogy simogat, ahogy kényeztet, ahogy szeret. Nekem ez kell. Nekem ő kell.

Egyáltalán nem érdekel az újdonság. Sem más emberek. Másokkal soha nem élveztem úgy, sem a kapcsolatot, sem a szexet mint vele egyébként sem.

A páromat sem érdeklik mások. Más dolog miatt, mint az én esetemben, de ő is nagyon kötődik hozzám, különleges okokból, ez neki nagyon fontos, ( nekem is), és őt sem érdeklik más emberek.

Tudom tudom, ez már nem divat, hogy hűségesek az emberek, meg hogy szeretik egymást, már majd mindenki orrba szájba csalja a párját, a nők felcsináltatják magukat 1-2 kakukkfiókával, a pasik ide oda dugnak, válások, szakítások, egyesek úgy cserélgetik a partnereiket mint más a bugyit/gatyát.

De Ettől mi még nem ilyenek vagyunk. És ebben semmi elfojtás nincs egyikünk részéről sem.

Lehet hitetlenkedni,( már futottam bele ilyenekbe), bárkinek szíve joga, ha attól neki jobb lesz a napja:) csak tegye. Minket nem érint.

tegnap 21:48
 10/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem így van. A legtöbbször azért mennek félre mert nem működik a szex preferenciák miatt, vagy mert kevés. A másik dolog pedig, hogy a mindennapokban nem értik meg egymást, az egyik a másikat nem szereti, elhanyagolja és akkor bosszúból megcsalja, esetleg menekül a toxikus, elhidegült kapcsolatból.

Az emberek többsége amiatt nem lép félre, hogy nincsenek pillangók mint az elején. Sokkal többre tartják a szeretetet és a vágyat egymás iránt.

tegnap 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!