Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan viselkedik egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedik egy férfi szerető, ha szerelmes lesz?

Figyelt kérdés
Milyen jelei vannak annak, hogyha elkezd többet érezni? Ha érez, de tudja jól hogy nem lenne szabad. Küzd mert a saját életét azért csak nem adná fel. Ha volt részetek ilyesmiben (mindegy melyik fél) megosztanátok a tapasztalataitokat?

ma 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Több pénzt ad a menet után.
ma 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Hát érzései nemigen voltak de birtoklással inditott.

Féltékenység ne álljak másokkal szóba, inkqbb ne is lazában legyunk hanem járjunk még az anyját is befűzte az egészbe mert az már sütiket küldözgetett nekem es meghivtak családi banzájra meg stb.

Aztán társkerezetett meg ott csalt ahol nem szégyellte.

Kidobtam. Aztan meg majdnem öngyi lett a nagy hattyúk halálában.

ma 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Allandoan keres, feltekeny, szomoru, ha nem vagy vele, mindig rad gondol…Nekem ilyeneket szokott mondani
ma 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ne álmodozz, sosem lesz szerelmes beléd. Sajnálom.
ma 17:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom h szerelmes legyen belém, épp azért kérdezem mert ha azért változott meg mert érezni kezdett valamit akkor talán jobb ha kilépek az életéből. De ő nem egy érzelgős típus, sosem mondaná meg ha így van.
ma 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!