Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi nem szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem szerelmes egy nőbe miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Először is kérlek ne ítélkezzetek, tisztában vagyok vele, hogy hülye vagyok...

Tavaly nyáron barátság extrákkal kapcsoaltba keveredtem egy török egyetemistával. Ő már az elején megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, sosem áltatott, mindvégig őszinte volt, de én beleszerettem és végig reménykedtem, hogy egy nap belémszeret. Részéről eleinte szerintem valóban csak a szexről szólt az egész és szerette a társaságomat, de nem több. Viszont mióta decemberben Németországba költözött elmélyültebbé vált a kapcsolatunk. Ő is többször utazott ide hogy lásson engem, én is többször kimentem hozzá. Egyfolytában csak azt mondja, hogy mély barátságot érez irántam, és akkor sem akarja elveszíteni a barátságomat, ha megnősül (nem szexet akar! többször is mondta, hogy ha nekem úgy könnyebb hagyjuk abba a szex részt). Minden este videóhívásozunk, akárhányszor elbúcsúzunk a reptéren, sír, amikor együtt vagyunk folyamatosan csókolgatja az arcomat, ölelget, mondogatja, hogy milyen cuki vagyok... Ha egy kívülálló látná azt mondaná, hogy halálosan szerelmes belém. De ő mindig emlékeztet, hogy nem szerelmes belém, csak barátok lehetünk.

Szerintetek lehetséges, hogy egy férfi így viselkedjen miközben csak barátságot érez? Vagy arról lehet szó, hogy a családja miatt nem mer reményt adni?

2024. júl. 29. 10:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Hát ebből így az jön le, hogy szerelmes. Csak az a baj, hogy azon a tényen meg nem változtat, hogy nem akar tőled barátságnál többet.
2024. júl. 29. 10:47
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Barátok megölelik egymást, adnak egymásnak puszit. Tényleg csak barátként tekint rád. Direkt abbahagyta a szexet veled, hogy ne sérülj annyira. De be kéne vele fejezned a barátkozást amely egyoldalú. Te többet akarsz, szereted míg ő nem az és nem is lesz beléd soha!
2024. júl. 29. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szerelmes. Ha az lenne akkor nem bírna ellenállni neked. Az ágyban kötnétek ki.

De befejezte a barátság extrákkal típusú viszonyt veled.

Már csak barátként tekint rád.

Tiltsd le a saját érdekedben minél előbb.

2024. júl. 29. 10:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem fejezte be, felajánlotta, hogy ha nekem könnyebb úgy, akkor hagyjuk abba, még nem hagytuk abba
2024. júl. 29. 10:52
 5/12 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem hagyod abba? Ő neki mindegy, hogy lefekszel-e vele. Lefekszik mással/másokkal. Ha megmondta konkrétan, hogy csak barátként kedvel akkor az úgyis van.

"Egyfolytában csak azt mondja, hogy mély barátságot érez irántam, és akkor sem akarja elveszíteni a barátságomat, ha megnősül"

Értem én, hogy reménykedsz, de meddig fogsz, megvárod míg megnősül? Nem vagy hozzá való és nem is szerelmes beléd. Minél tovább vársz annál inkább beleéled magad a semmibe. Pedig kiteregette őszintén a kártyákat eléd. Ne tartsd vele a kapcsolatot semmilyen formában és majd túllépsz rajta.

2024. júl. 29. 10:57
 6/12 anonim ***** válasza:

Akkor hagyjátok abba.

Ga össze is jönne veled kesőbb ha találna "jobbat" úgyis otthagyna. Utána csak te éreznéd atverve magad és haragudnál rá.

Kicait hanyagolnam a helyedben és ha részedről elmúlnak ezek az érzések utána esetleg baratkozhatnál vele ha még akkor is akarsz.

Ezert nagyon ingoványos ez a barátság extrákkal dolog.

2024. júl. 29. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy férfi azt mondja, hogy nem szerelmes, akkor higyj neki!
2024. júl. 29. 11:15
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen nőként akkor volt, mikor olyan párkapcsolat feelingre vágytam, de nem voltam szerelmes. Viszont jól esett a másik figyelme, törődése. Lehet hogy a srácnál is ez van. Ha azt mondja nem szeret úgy téged, nem szeretne kapcsolatot akkor ezt fogadd el. Minél tovább reménykedsz, annál nehezebb lesz később elfelejtened.

Biztos fájni fog, de gondolj abba bele mi lesz ha mondjuk jövőhéten megismeri élete szerelmét és téged egyik napra ejteni fog? Barátság ide, vagy oda. Szerintem ezt ne várd meg.

Ha biztosra akarsz menni, legközelebb beszélj vele, hogy neked ez nem jó, érzelmek vannak benne. Ha szeret úgyse hagy elmenni, viszont ha elenged, akkor jobb ezt lezárni mindkettőtöknek. 🙂

2024. júl. 29. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Több vasat tart ő a tűzben. Van hazánkban elég török kinézetű férfi, persze neked véletlen pont a külföldi tetszik meg..
2024. júl. 29. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Tök mindegy mit érez valójában, nem akar tőled semmit. Törődj bele. Jobb is lenne megszakítani vele a kapcsolatot vagy visszalepni 2 lépést.
2024. júl. 29. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!