Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi nem szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi nem szerelmes egy nőbe miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Először is kérlek ne ítélkezzetek, tisztában vagyok vele, hogy hülye vagyok...

Tavaly nyáron barátság extrákkal kapcsoaltba keveredtem egy török egyetemistával. Ő már az elején megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot, sosem áltatott, mindvégig őszinte volt, de én beleszerettem és végig reménykedtem, hogy egy nap belémszeret. Részéről eleinte szerintem valóban csak a szexről szólt az egész és szerette a társaságomat, de nem több. Viszont mióta decemberben Németországba költözött elmélyültebbé vált a kapcsolatunk. Ő is többször utazott ide hogy lásson engem, én is többször kimentem hozzá. Egyfolytában csak azt mondja, hogy mély barátságot érez irántam, és akkor sem akarja elveszíteni a barátságomat, ha megnősül (nem szexet akar! többször is mondta, hogy ha nekem úgy könnyebb hagyjuk abba a szex részt). Minden este videóhívásozunk, akárhányszor elbúcsúzunk a reptéren, sír, amikor együtt vagyunk folyamatosan csókolgatja az arcomat, ölelget, mondogatja, hogy milyen cuki vagyok... Ha egy kívülálló látná azt mondaná, hogy halálosan szerelmes belém. De ő mindig emlékeztet, hogy nem szerelmes belém, csak barátok lehetünk.

Szerintetek lehetséges, hogy egy férfi így viselkedjen miközben csak barátságot érez? Vagy arról lehet szó, hogy a családja miatt nem mer reményt adni?

2024. júl. 29. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem szerelmes, de nyugodtan húzd az időt mellette...
2024. júl. 29. 13:37
 12/12 anonim válasza:
Kíváncsi lennék mit reagálna arra, ha te találnál valaki mást (neked szerintem ez lenne a legjobb). Mert az már biztos, hogy érzi, hogy te odáig vagy érte és az ilyen "barátság" valahol azon alapul, hogy amellett, hogy szexre tud (csúnyán mondva) használni téged, még az önbizalmát is növeli, hogy valaki rajong érte. Ha szerelmes lenne beléd és tisztelne, akkor nyilván nem tenne a barátzónába. Barátság akkor is, ha felesége lesz. Vicc. Szöveg. Csak gondolj bele logikusan, mennyire abszurd lenne, hogy a felesége mellett barátságot ápolgat valakivel, akivel rendszeresen szexelt egy időben. És szerintem ezzel lealacsonyít téged egyébként is. Elengedném a helyedben őt.
2024. júl. 30. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!